Боксовият терминатор Коко Тайсъна едва свързва двата края!

Константин Семерджиев - Коко Тайсъна

  Олег Ищенко, украинският снайперист, за когото се твърди, че е физическият извършител на покушението срещу бившия президент на „Локо“ (Пловдив) Георги Илиев, обрече на глад и мизерия многократния шампион по бокс Коко Семерджиев – Тайсъна. Откакто борецът от Кюстендил се пренесъл при Свети Петър, боксовата легенда, обслужвала навремето поръчки на Главния и брат му Васил Илиев, едва свързва двата края и с мъка изкарва хляба на семейството си, се разбра от приближен източник.

Тайсъна отглежда двете си щерки само с приходите от уроци по бокс

По времето преди мафиотският клан да бъде избит Семерджиев рискувал да затрие таланта си на ринга, като бъде тикнат зад решетките. Боксьорът никак не се гордее с тъмното си минало, когато също притиснат от безпаричие, се мотаел из столични престъпни баиди. Когато не набивал крошета по „крушата“ в боксовата зала, чораджийствал из паркингите като разбивал коли и крадял касетофоните им.

В правия път го вкарали братята Илиеви. „Станах част от тяхната групировка, за да не вляза в затвора. Първо Васко ме взе на работа, започнах като охранител към ВИС, а след смъртта му и Жоро Илиев ме покровителстваше“, признавал е Коко Тайсъна. Но с уговорката, че се забъркал с кюстендилските борци заради благородна кауза – големият брат Васко сформирал ВИС с идеята да обедини момчета в бригади, които да въдворяват ред в престъпния свят.

„Васил искаше да бъде нещо като българския Робин Худ – да наказва тия, които малтретират, бият, обират хората“, твърдял още атрактивният профибоксьор от 90-те години, кичещ се с прозвището Танка от „Банишора“.

Изпълнявайки задачите на братя Илиеви, Тайсъна си „живучкал“ като цар. Покойните вече борци често го възнаграждавали с 2, 3 или 4 хил. марки, финансовият благодат очаквано секнал след убийството на Георги Илиев преди почти 8 години.

„Не го крия, в момента с парите се оправям изключително трудно. Семейството ми е четиричленно, имам прекрасна съпруга и две малки момичета. Те искат и дрешки, и играчки, и качествена храна, но като отида в магазина, не мога да им ги купя

Само аз работя, жена ми гледа дъщерите. Но изхранва ли се четиричленно семейство само с приходите от уроците по бокс, които преподавам?!“, огорчен и обезкуражен изплакал мъката си Тайсъна в спортна компания преди няколко дни.

За да предава своите умения на младите кандидати за слава на ринга, Коко им таксува един астрономически час по 17 лева, от които десет остават за него, а останалите отиват за тренировъчната зала.

Клюкарите в „Банишора“ пък издават боксьора, побеждавал световния шампион за професионалисти Василий Жиров, че редовно прибягвал до заеми от съкварталците и съседите си.

Искал да запише момичетата си на частна детска градина, в която да ги обгрижват като принцеси, но когато научил, че таксата и за двете доближава 1000 лева на месец, се разридал като дете.

„Сега си е наумил да пише писмо до Росен Плевнелиев. Гризе го отвътре и не може да се примири с факта, че е един от най-добрите боксьори в България, да не кажем най-добрият, а като такъв няма никакви помощи от държавата“, казват банишорци.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Боксовият терминатор Коко Тайсъна едва свързва двата края!"

  1. за съжаление държавата има лоши политики в много области особено в отглеждането на децата и наталитета на страната за което не се предприема почти нищо и това мнение го споделят много хора

    Отговор
  2. детска ясла   14.08.2013 at 14:44

    Измислено е доста добре, и според мен именно за да предава своите умения на младите кандидати за слава на ринга, Коко им таксува един астрономически час по 17 лева, от които десет остават за него, а останалите отиват за тренировъчната зала.Така по този начин всички са доволни, според мен цената е напълно поносима, изкарват се пари и за залата където самите дечица играят, пък и той изкарва за своето семейство пари.Малко е тъжно как трябва ние самите да поддържаме тези зали а не самата държава, която би трябвало за децата и спорта да дава всичко.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *