Тим Бъртън и Хелена Бонам- Картър се разделиха!

tim-bartan-helena

Шокираща раздяла потресе Холивуд! Режисьорът Тим Бъртън и половинката му през последните 13 години Хелена Бонъм- Картър обявиха, че вече не са заедно. Ексцентричната двойка има две деца.

Тим Бъртън и Хелена обявиха, че се разделят като приятели и ще продължават да се грижат заедно за децата си. Думите му се оказаха истина. Броени дни след обявяването на раздялата, режисьорът и бившата му половинка посетиха заедно новия спектакъл „Котките“ с участието на Никол Шерзингер.

Семейството ще прекара заедно и Коледните празници. Папараци успяха да ги заснемат, докато се разхождат заедно с децата си.

Tribute to Tim Burton

Слуховете, че звездното семейство има сериозни проблеми, плъзнаха през 2013. Тогава папараци заснеха известният режисьор да се целува с неизвестна блондинка.

Хелена Бонъм- Картър и Тим Бъртън се запознават през 2001 по време на снимки за „Планетата на маймуните“. Оттогава актрисата е участвала в повечето филми на ексцентричния си мъж: „Чарли и шоколадовата фабрика“, „Суини Тод“, „Алиса в страната на чудесата“.

Само Джони Деп се е снимал в повече филми на Тим Бъртън от бившата му половинка. Всъщност, актьорът им е семеен приятел и кръстник на двете им деца.

Хелена Бонам- Картър в „Суини Тод“. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/10tee6Eff34

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *