Холивудските звезди с най – кратки бракове! Виж тук:

Франк Синатра

  Бракът е като бокеьореки мач. Някой издържат един рунд, друга по два-три. Но има хора, които са истински шампиони.

Покойният Синатра е един от тях. Дрезгавият сексапилен глас, сините очи и мъгливият му двойствен живот, свързан с мафията, го правят неустоим за жените. Четири от милионите му почитателки успяват да го впримчат в брачната паяжина. През 1939 г. той се жени за Нанси Бербато. Бракът им издържа 12 години. Франк се развежда на 28 октомври 1951 г. и само 10 дни след това се жени за невероятната Ава Гарднър. Разделят се след 6 години. Девет години по-късно Франк се жени за Мия Фароу която е 30 години по-млада от него. Рундът продължава две години. Певецът остава на скамейката цели 8 лета, след

Франк Синатра и Мия Фароу

което взима за съпруга Барбара Маркс, с която остава до смъртта си през 1998 година.

Невероятната Лайза Минели прави страхотна кариера с неповторимия си глас. За съжаление това не се отнася до личния й живот. За първи път тя се омъжва през 1967 г. От тогава сменя четирима съпрузи. Медиите се възпламениха от бракоразводния скандал с последния й съпруг Дейвид Гест. Той стана за смях, когато заведе дело за побой и физическо насилие над него.

 

Анджелина Джоли и Били Боб Тортън

Били Боб Тортън, Мартин Скорсезе и Джоан Колинс попадат в средната категория на брачните боксови мачове. Всеки един от тях е с по пет рунда. Били Боб е един от най-характерните холивудски актьори. Той и последната му официална съпруга Анджелина Джоли постоянно скандализираха Америка. На „Оскар“-ите през 2002 година те размахваха пред камерите амулетите си, които бяха пълни с кръвта на брачната им половинка. Явно муските не са били направени от лицензиран гуру, защото бракът им се разпадна малко след това. Джоли се събра с Брат Пит. Били забремени мексиканка и заживя в щастливо безбрачие.

Анджелина Джоли и Брад Пит

Един от най-големите режисьори на XX век – Мартин Скорсезе също издържа пет рунда, феновете му са благодарни, че броят на филмите му е значително повече. Най-известният му брак е с актрисата Изабела Роселини, който издържа едва три години. В момента нисичкият гений на Холивуд живее с Хелън Морис, за която е женен от 1999 г. Да се надяваме, че Скорсезе в бъдеще ще се съсредоточи в правенето на нови филми, а не на нови бракове.

Настоящият съпруг на Джоан Колинс се казва Пърси Гибсън и е известен с това, че е 32 години по-млад от нея. Така 79-годишното момиче доказа, че все още държи гарда. Скандалният трети брак на Джери Лий Луис с 13-годишната му първа братовчедка Майра Гейл Браун съсипа кариерата му. По онова време той е само на 22, но вече има зад гърба си два провалени брака. Явно акълът не идва с годините, защото на 76 Джери се ожени за Джудит Браун – бивша жена братовчед му Ръсти, който е по-малкият брат на Майра. Не знам как сте вие, но аз определено се обърках в тази история.

Елизабет Тейлър

Осем пъти са излезли на ринга Лана Търнър и Лиз Тейлър. По странно стечение на обстоятелствата първият съпруг на Лана – музикантът Арти Шоу също е женен 8 пъти. Тя се развежда с последния си осми съпруг Роналд през 1972 година. Тридесет и три години след това умира щастливо неомъжена. Лиз Тейлър е омъжена 7 пъти за 8 мъже. Това са хотелиерът Конрад „Ники“ Хилтън, актьорът Майкъл Уайлдинг, продуцентът Майк Тод, певецът Еди Фишир, актьорът Ричард Бъртън, сенаторът Джон Уорнър и строителният работник Лари фортенски. След като стигна дъното с последния си съпруг, с когото завъртя любов в престижна клиника за алкохолици, Лиз предпочете да се откаже от браковете и да се отдаде на диамантите.

95-годишната холивудска легенда За За Габор, която е стара почти колкото самия Холивуд, е опитвала късмета си 9 пъти. След осем неуспешни опита За За свива гнездо с принц Фредерик фон Анхалт от Мюнхен на 15 август 1986 г. Двамата са заедно и досега, въпреки че принцът все още се изживява за плейбой, което на неговата възраст е меко казано смехотворно.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *