Разводът на Бионсе и Джей Зи е пиар, разкри бащата на певицата

bionse-razvod

Разводът на Бионсе и Джей Зи е пиар трик, за да имат по- високи печалби от съвместното си турне. Шокиращото разкритие направи бащата на певицата и неин бивш мениджър – Матю Ноулс.

Номерът с развода беше внимателно подготвяна стратегия: от боя между Джей Зи и сестрата на Бионсе, Соландж, до нагнетяването на слуховете за раздяла и подялба на имущество. Бионсе обаче със сигурност е била в течение на пиар трика, тъй като често самата тя даваше повод да се шуми още повече с нейни случайни реплики при изпълнението на някои песни.

Бионсе, Джей Зи и Блу Айви на наградите на MTV 2014
Бионсе, Джей Зи и Блу Айви на наградите на MTV 2014

Иначе объркването беше тотално, защото Джей Зи и Бионсе създаваха впечатление, че между тях всичко си е съвсем нормално. Кулминацията настъпи при връчването на наградите на МTV, когато съпругът на певицата, с дъщеричката им на ръце, й връчи награда с пламенна реч. Певицата се разтопи от щастие и слуховете за развода като че ли секнаха.

От цялата дандания, най- печеливши са самите Бионсе и Джей Зи, тъй като турнето им мина при огромен интерес и успяха да увеличат още повече богатството си. Бащата на певицата разкри още, че след като другата му дъщеря, Соландж, ступа зет си в асансьора, продажбите на последния й албум са скочили с 200%.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *