Бионсе се наг*зи по прашки

Бионсе
Бионсе

Бионсе се появи в шокиращ вид на церемонията по връчването на наградите „Грами“. Певицата излезе на сцената пременена само в оскъдно кожено боди и черен чорапогащник. Прелестите й през цялото време бяха на показ, но това беше и целта й – да се види колко много е отслабнала по празниците.

Визията на Бионсе се превърна в най-обсъжданата тема на церемонията. Публиката коментираше най-вече голия г*з на мулатката, а не това, че младата Лорд бе скандално предпочетена пред Бруно Марс, Кейти Пери и Джъстин Тимбърлейк като поп изпълнител на годината. Песен на новозеландката бе избрана за №1, а конкурентите й не можеха да повярват на очите и ушите си.

Дупето на звездата излиза под прашките
Дупето на звездата излиза под прашките

Бионсе шокира зрителите и с хореографията си. Не стига че дупето й бе голо, ами и се г *зеше смело на сцената. За късмет на певицата прашките й не помръднаха и на милиметър и не разкриха подробности от детеродната й анатомия.

Не толкова стабилно стоеше бюстието. То се измести от танца и отдолу се подаде ц*ца.

Бионсе обаче явно бе предвидила сакатлъка и си бе лепнала тъмно тиксо на зърното.

На церемонията по връчването на грамитата съпругата на Джей Зи изглеждаше така, сякаш е стопила поне 6 кила. Най-много отслабването й си личеше по бедрата. Напоследък Бионсе спазваше вегански режим на хранене и не кусваше нищо с животински произход. Именно затова и промяната във външността й е толкова рязка.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/I8tNFaKT2Kk

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *