Мила Лунис позира с коремче

Мила показа корем
Мила показа корем

Най-накрая бременната актриса Мила Кунис спря да крие този факт от света. След като световните медии гръмнаха, че звездата е бременна, тя явно е решила, че вече няма смисъл да крие този факт от феновете си. Мила Кунис демонстрира деликатното си положение на премиерата на новия си филм придружавана от колегата си Чанинг Тейтъм.

Мила и Аштън
Мила и Аштън

Според близки до красивата звезда тя е много щастлива от факта, че става майка и ще дари с наследник своя любим мъж актьорът Аштън Кътчър, но не искала целия свят да знае за това поне докато не стане факт. Близки до актрисата признават, че тя много се притеснявала от реакцията на хората, лоши очи и това някой да не и предаде негативна енергия. За притесненията на Мила обаче си има и причина.

Запознати издават, че причината даже си има име Деми Мур, която вече е успяла да разстрои бъдещата майка. Според мълвата щом Деми разбрала, че Аштън и Мила са се сгодили набрала колежката си и й вдигнала неистов скандал, който навярно е и причината за настоящата предпазливост на бъдещата майка.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *