Деми Мур иска 50 000 долара издръжка от Аштън Кътчър!

Деми Мур

  Деми Мур е озверяла към Аштън Кътчър. 50-годишната брюнетка се е зарекла да накара зарязалия я съпруг да си плати за всички унижения и болки, които й е причинил. В момента тя и той са в процес на развод и по всичко личи, че делото им не ще е леко.

Според американската преса Деми поискала Ащтън да й плаща издръжка в размер на 50 000 долара месечно. Така актрисата щяла да компенсира загубата си на работоспособност, до която се стигнало след раздялата.

Аштън и Мила бързат да се оженят, затова актьорът напира да получи развод

С Кътчър сложиха край на отношенията си през есента на 2011 г., когато гръмна новината, че младокът е кръшнал на жена си със студентка.

Тогава актрисата подаде документи за развод и настояваше бившият й да плати адвокатските разноски. Кътчър пък внесе контрамолба през декември миналата година. Той поиска Темида да гледа делото по съкратена процедура. Причината да бърза е новата жена до него – актрисата от „Черен лебед“ Мила Кунис. Двамата възнамеряват да минат под венчило.

Това, че Аштън си е намерил доста по-млада половинка, вбесява Деми. Затова и сега тя е толкова безмилостна в искането си за тлъста издръжка, това е нейното отмъщение. В момента Мур няма сериозен партньор до себе си, припомнят запознати.

Деми и Аштън сключиха брак през септ. 2005 г. В това време Мур беше много по-богата и известна от мъжа си. После обаче кариерата и тръгна надолу, а Кътчър започна все по-често да я заменя с млади момичета в леглото си.

„Съвсем нормално е той да й плаща издръжка. Поне това й дължи за всички проблеми, които й създаде. Без Деми Мур Аштън щеше да си остане посредствен актьор, тя го изстреля към върховете“, коментират приятели на актрисата в пресата.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *