Фил Колинс спира да пее!

Фил Колинс

Легендата на „Дженезис“ призна, че няма планове да свири или да пише още песни. 61-гoдишният певец сподели, че не иска да бъде „сянка на предишния Фил”.

Той беше принуден да спре 40-годишната си музикална кариера, след  като годините свирене на барабани причиниха увреждане на нервите на ръцете му и слуха. „Няма да пиша и свиря повече”, заявява певецът. В интервю за списание Rolling Stone той споделя, че не може да свири както по-рано и заради това няма да продължи да го прави, просто ще се оттегли тихо. 7-кратният носител на Грами претърпя операция на врата през 2009 заради разместен прешлен, а по-късно призна, че слухът и нервите на ръцете му са увредени.   През март миналата година, неговият говорител отклони

Филип Дейвид Чарлс Колинс

клюките за пълно оттегляне на певеца, казвайки, че той просто си почива за малко. Фил, който е баща на 5 деца по-късно каза в своя сайт, че се оттегля, за да посвети живота на семейството си. Все пак феновете му таяха надежда, че той ще се върне.  Колинс е женен три пъти, присъединява се към Дженезис на 19- годишна възраст и е продал над 150 милиона плочи което го прави един от най-успешните музиканти в историята на Великобритания.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/manxPVTLth8

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *