Политици от всички партии поръчвали проститутки от Хамстера!

проститутки

Разкриването на елитния публичен дом на Хамстера разбуни духовете в България и предизвика вълна от взаимни обвинения. Като че ли най-потърпевши ще се окажат … политиците.

Оказва се, че депутати и политически фигури от целия спектър на политиката поръчвали леки мадами при Хамстера. Това разкритие идва не от къде да е, а от самия вътрешен министър Цветан Цветанов. Дори коментира, че през годините на прехода  има много хора, които са се били самозабравили и са си позволявали неща, недопустими за нормалния морал- громи мераклиите за нежна плът, Цветанов.  Той намекна, че

Жрици на любовта

истинският собственик на скандалната агенция, всъщност е не кой и да е, а Алексей Петров. Според полицай номер едно на България, освен Мисис България Ралица Тодорова имало и други хора, които са в състояние да  уличат Петров и Мистър България 2003 Мирослав Йончев в търговия с женска плът. Освен за забавление, сутеньорите използвали миските и за да изнудват маститите политици със скандални видеа и снимки. Ченгето е доволен от обрата по мега делото „Октопод“,  тъй като в последната седмица няколко свидетели изказвали се в полза на Алексей, сега се обърнаха срещу него. Като според Цветанов, това си е лично решение и полицаите никого не са натискали или обработвали.

ПРОСТИТУТКИ:
http://youtu.be/xDxP0-TBsUE

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *