Таткото на Шарапова одобрил връзката на Мария с Гришо!

Мария Шапрапова с баща си

  Хайде холан, чак пък толкова! – може да си каже уважаемият читател. Ами, ако е така?

Папа Юрий е казал „ОК“, на връзката между двамата влюбени.

Кога и как е станало това?

Тук има две версии:

Първата е, че това се случва в началото на декември миналата година. Тогава за пръв път Мария и Гришо са изловени от папараци в романтична разходка – шопинг на улиците на Милано. Именно тогава Маша представила Гришо за „одобрение“ на баща си Юрий Шарапов.

Мария Шарапова с Григор Димитров

Повече обаче са привържениците на другата версия – че не Мария първа си избрала Гришо, а именно папа Юрий най-напред го „далактирал“ като интересна партия на дъщеря му и точно той насочил вниманието й към него.

След разпадането на връзката на Маша и Саша Вуячич, баща й сериозно се бил притеснил, че има опасност тя да остане стара мома и още по-лошо, че може да се отчая от живота, предвид несполуките в любовните й връзки. Тъй като почти всичките й мисли били свързани с тениса, бащата решил (както сплетничат руските журналисти) да потърси „принца на бял кон“ именно сред тенисистите. И било само въпрос на време „на радара“ на грижовния баща да се появи образът на Гришо. Това в Милано било своеобразен тест, как би се приела евентуална връзка. Но в крайна сметка именно бащата и мениджърите „подтикнали“ Маша да се сближи с нашия красавец.

Така се говори в клюкарските среди в Русия. Какъв процент е истината в тези твърдения, е друг въпрос, но няма никакъв спор, че без одобрението на баща й, връзката на Шарапова с българина би била немислима.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *