Отвориха завещанието на Уитни Хюстън

Уитни Хюстън

Преди няколко дни адвокатът на Уитни Хюстън отвори завещанието и съобщи за съдържанието му. Звездата заяви последната си воля още през 1993 година, въпреки че тогава все още имаше брак с Боби Браун.

Завещанието бе оповестено в момент на разследване и пълна проверка около версията за убийство на Уитни, която загина трагично  на 11 февруари. Нейните близки не се съгласиха с решението за нещастен случай и форсираха властите да образуват нова проверка.

Цялото състояние на талантливата Уитни остава на детето й Боби Кристина. Бившият съпруг на Хюстън – Боби Браун остана с празни ръце и не получи дори и цент. Освен това, той дори няма право по никакъв начин да се разпорежда с парите на детето си.

Уитни Хюстън

Приживе, Уитни Хюстън направи фонд за попечителство, учреден на името на дъщеря й. Тази стъпка бе предприета с цел да осигури бъдещето на невръстното момиче. Малка част от парите Кристина ще получи като навърши осемнадесет години, а пълен достъп до състоянието си ще има при навършване на пълнолетие по законите на САЩ – 21 години.

В завещанието се казва, че за попечители са определени майката на звездата – Сиси Хюстън, а ако с нея се случи нещо, средствата ще се управляват от брата на Уитни и неговата съпруга.

Много американци все още не могат да повярват, че талантливата изпълнителка вече не е между живите. Калифорниецът Мики Мароу споделя:

„Все още не мога да проумея какво се случи. Тази жена ни накара да забравим различията между черни и бели, и да се обичаме като истински братя. Почти съм сигурен, че Боби Браун е виновен за това, което се случи. Този престъпник пребиваше Уитни, докато бяха заедно и продължи да я тормози дори и след това”

Виж видео:

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *