Башар Рахал бил на косъм от смъртта

Башар Рахал

Актьорът от арабски произход Башар Рахал счита себе си за голям късметлия, понеже е можело да не изживее дори и ден от земния си път. Братът на певицата Карла Рахал се родил с триста мъки и едва -едва прескочил трапа.

Игралият в почти 40 филма Башар трябвало да проплаче за сефте през 1974-а, когато родителите му – ливанецът Моунзер и българката Мариана, били в Дубай. Рахал обаче дал зор два месеца преди термина на майка си.

„Появил съм се на 20 октомври , седмаче. как съм оцелял, не знам… Мама едва ме е родила. Пъпната връв се била увила около мен. За да спасят майка ми, се е наложило да й преливат кръв“, казва за първия ден от живота си актьорът.

Тогава в суматохата около родилката се появила лекарка индийка. Именно тя овладяла кризистната ситуация. „Когато се роди втората ми дъщеря , реших да я нарека Индия. Но не заради моето тежко раждане, а за да ми напомня за миналото“, казва още Бахар.

Башар Рахал заедно с близки и приятели

От 12 години той живее в САЩ. В последните месеци обаче се е застоял в София заради снимките на сериала „Стъклен дом“. Получи ролята и в систкома „Домашен арест“, а в комедията „Корпус“ за бързо реагиране“, чиято премиера бе в сряда, е циганин.

Когато му казали, че го гласят за ром, Башар категорично отказал. После обаче размислил и приел. Да промени мнението си го накарал сценарият – изпъстрен с тънък и хаплив хумор.

Зад океана Рахал емигрира със съпругата си Калина – бивша говорителка в Нова телевизия и Канал 3. В Щатите се родиха щерките на двойката – 6-годишната Клоу и Индия, която е почти на 3.

ВИЖ ВИДЕО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *