Мадона и Шон Пен се събраха

Мадона и Шон Пен  1985 г.
Мадона и Шон Пен 1985 г.

Бившите съпрузи Мадона и Шон Пен много са стоплили отношенията си. Двамата почти непрекъснато са заедно, за да организират благотворителните си инициативи, и дори прекараха коледните празници под един покрив.

Мадона и Шон Пен Според запознати Мадж и бившият й мъж се държат точно като двойка и е въпрос на време отношенията им да прераснат в нещо повече. Искрата на любовта помежду им пламнала отново по време на съвместното им пътуване до Хаити, където се борят с бедността и опустошенията след земетресението през 2010 г. Двамата са едни от най-активните участници в събиране на средства за пострадалите деца и това неимоверно ги е сближило след толкова много години на раздяла.

„Сега и двамата са по-зрели и опитни от онези години. Всеки е изживял своите успехи и падения, и няма желание да се изтъква на гърба на другия“, обясняват приближени до певицата и актьора.

Решението на Мадона да се събере с Шон Пен намира потвърждение и в клюката, че отскоро тя официално е сама. Звездата зарязала 25-годишното си гадже Брахим Зайбат, защото й изневерявал, но не страдала дълго. Слуховете носят, че певицата и 53-годишният актьор ще обявят официално връзката си през новата година. Дотогава обаче вече може да живеят заедно, за да изпитат дали могат да се погаждат.

Мадона и Шон Пен се венчаха през 1985 г., но 4 години по-късно се разделиха.

Причина за проблемите им беше избухливият нрав на актьора. Пен непрекъснато се съмняваше във верността на жена си и редовно й спретваше разпити. Връзката им бе изпъстрена със скандали и обвинения за нападения и насилие. В една от семейните им караници певицата дори бе измъчвана от Шон с цигара. След този случай Мадж подаде документи за развод и дълго време избягваше бившия си. Въпреки това певицата не веднъж публично е определяла Пен като любовта на живота си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/Np_Y740aReI

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *