Гаджето на Мадона й кръшка

Мадона и приятелят й все по-рядко се появяват заедно
Мадона и приятелят й все по-рядко се появяват заедно

Мадона е напът да посрещне Коледа и Нова година без гадже. Според френската преса 55-годишната звезда е пред раздяла с младия си любовник Брахим Зайбат. Танцьорът бил започнал да се заглежда по свои връстнички.

Връзката на Мадж и французинът датира от близо 3 години, но в близките месеци двамата почти не са се показвали заедно на публични места. Сайтът „Радар онлайн“ дори твърди, че тези дни Брахим е купонясвал в компанията на апетитна блондинка в родината си, докато в същото време Мадона пътувала на благотворителна мисия с бившия си съпруг Шон Пен. Зайбат и русокосата сек*бомба изглеждали доста интимни.

Мадона и Брахим ЗайбатВ началото на есента танцьорът подписа договор за участие във френския формат на шоуто „Денсинг старс“. Така той си осигури солиден хонорар от продуцентите, които го наеха най-вече заради любовната му история с най-популярната поп изпълнителка.

„Връзката му с Мадона му отваря много врати. От посредствен танцьор Брахим се изстреля във висините и забрави откъде е тръгнал“, коментират познати на французина.

Според слуховете Зайбат се видял с Мадона за последно в средата на октомври в Ню Йорк. И тогава обаче двамата били в мрачно настроение и не изглеждали като влюбени.

Както вече стана дума, наскоро поп звездата пътуваше с бившия си мъж Шон Пен до Хаити за благотворителност. Това се случи точно преди Деня на благодарността. С Мадона бяха и три от децата й – Роко, Мърси и Дейвид.

„Отношенията й с Брахим са изправени на изпитание. На Мадж не й трябва някой, който иска кариера, а играчка. Сегашният й мъж се опитва да излезе от сянката й, а това за нея е неприемливо“, заявяват от антуража на кралицата на поп музиката.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/Np_Y740aReI

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *