Ейми Уайнхаус се завръща на сцената!

Скандалната R&B и джаз певица Ейми Уайнхаус

Ейми Уайнхаус може да се завърне на сцената като холограма. Британската джаз изпълнителка почина от алкохолно натравяне миналата година само на 27 години. На Американския музикален фестивал Коачела по-рано тази година, на сцената се появи холограма на рапъра Тупак заедно с хип-хоп звездите Снууп Дог и Д-р Дре.

Бащата на Ейми смята да последва примера на американските звезди. Той споделя, че най-важното нещо за Ейми е било музиката и е сигурен, че много хора биха се радвали да я чуят отново да пее. Зависи какво биха предпочели феновете, за да запазят паметта й жива- книга, албум или холограма, продължава бащата. Мич е учредил фондация в чест на Ейми след смъртта й. Известно е, че тя се бори със

Ейми Уайнхаус

зависимостта си към алкохола и наркотиците и сега той има за цел да помага на младите хора в нейното положение. Благотворителната организация планира да направи панихида за звездата, но не е известно дали холограмата ще бъде представена тогава. При всички случаи, бащата на Ейми няма да я види. Той признава, че наистина му е трудно да гледа дъщеря си по телевизията или да слуша песните й.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/ojdbDYahiCQ

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *