Дъщеря на Деми Мур се отказа от нея

 

Деми Мур

  Деми Мур пропусна дипломирането на средната си дъщеря Скаут, с което си навлече гнева й. Всички останали родственици на абсолвентката присъстваха на церемонията. Там беше бащата Брус Уилис с новата си жена Ема Хеминг, сестрите Румър и Талула.

Това, че 50-годишната Деми не е дошла да види как 21-годишната й дъщеря получава тапия от университета Браун, се изтълкува много зле от всички в семейството. В родата бяха категорични, че поведението й е непростимо. А самата Скаут отсече пред приятели: „Тя повече не може да ми бъде майка!“.

Брус Уилис и дъщерите му не искат да чуват за Мур

„Деми трябваше да дойде, макар че близките й си изкараха много добре и без нея. Връзката й с дъщерите й е много крехка през последните две години. Щерките никак не одобряват поведението на майка си след раздялата й с Аштън“, коментира братовчед на актрисата пред американско издание.

Според запознати единствено Румър от трите наследнички на Мур се стараела да поддържа отношения с родителката си. Тя защитавала Деми пред по-малките си сестри, но напоследък й било все по-трудно да намира оправдания за поведението й.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *