Деми Мур се разкрасява с вампирска терапия!

Деми Мур

  Деми Мур не може да се примири е факта, че остарява вече не е така неустоима, както някога. 50-годишната звезда прави всевъзможни опити да запази красотата си, като дори е готова да си инжектира в тялото обогатена с протеини кръв.

На „вампирската терапия“, както сполучливо я нарекоха западните медии, актрисата ще се подложи в Германия през идните седмици.

Прочутият доктор Петер Велинг от Дюселдорф лично ще се заеме с Деми и ще й осигури пълна дискретност. Според немското издание „Блик“ той ще проведе лечение звездата, като й прелее собствената й кръв. При този революционен метод се точи кръв от пациентите след което тя ее обработва с протеини и се инжектира обратно.

„Добрите“ протеини държат „лошите“ неактивни, като по този начин организмът сам се защитава“, обясняват медици. И допълват, че подобен метод използвал и колоездачът Ланс Армстронг, за да засили издръжливостта си.

Д-р Велинг ще направи на Деми кръвните инжекции, които трябва да я подмладят и да облекчат болките причинени й от артрозата, както и да подобрят работата на ставите й. Тази терапия е последен писък в разкрасителната индустрия. Лекарите твърдят, че собствената кръв въздейства на лицето с пъти по-добре от самия ботокс.

Плазмата с жълтеникав цвят, се извлича от кръвта и се преработва в гелообразна консистенция. Инжектирана обратно в кожата, тя стимулира възстановяването на клетките. От този „вампирски лифтинг“ се е възползвала и риалити звездата Ким Кардашиян.

Деми решила да се подложи на процедурите, след като преди няколко седмици папараци я заснеха в ужасен вид на улицата. По същото време тя бе зарязана от поредното си младо гадже – 26-годишния бизнесмен Вито Шнабел.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *