Плешивите звезди! Помните ли ги с коса? Виж тук:

Вин Дизел

  Добре че времената, когато мъжете замязваха плешивото си теме с гелове, носеха тупета и се пръскаха със замазващи спрейове, отминаха. Въпреки че днес има доста по-изискани методи, като присаждането на коса например, много мачовци просто избраха бръснача и отказаха да стават за резил. Те не само върнаха достойнството си, но станаха и много по-секси.

Шинийд О'Конър

Като Брус Уилис. В интерес на истината той си ставаше и с коса, но когато махна остатъците от нея, много негови почитателки загубиха съня си за дълго. Малко са хората, които помнят Марк Синклеър Винсънт с коса. Да, говорим за актьора, чиито глас е точно толкова сексапилен колкото и плешивият му череп – Вин Дизел. Доста жени, които искат да разкъсат потника му със зъби, се разплакаха, когато той влезе в кожата на мафиота Джак ди Норсио във филма Find me Guilty. Дизел изигра ролята си бри-лянтно, но разстрои феновете си, защото носеше перука, която го направи неузнаваем и смъкна мъжкарското му излъчване наполовина.

Андре Агаси

Докато Джейсън Стейтъм се появяваше с коса по филмите, той беше някак си незабележим. Когато обаче си лъсна темето, се превърна в един от любимите екшън герои. Моята лична молба е: За бога, Джейсън, никога повече не позволявай и едно косъмче да поникне на главата ти! Същото се отнася и за най-известния сърфист на света – Кели Слейтър. Едва ли

Деми Мур

невероятното мъжко излъчване му е спечелило деветте световни купи, но със сигурност е завладяло мечтите на много жени. Представителките на нежния пол леко хлъцнаха, когато видяха новия външен вид на едно от лошите момчета в тениса – Андре Агаси. Той обръсна русите си кичури, но запази убийствения си бекхенд и избухливия си нрав. И от дългокос гамен се превърна в сексапилен хулиган.

И когато става дума за лоши момчета и спорт – невероятният баскетболист от миналото и спортен коментатор днес – Чарлс Баркли, е един от водещите в класацията. Може би само Денис Родман го изпреварва на йота, но пък той предпочита да си боядисва косата, вместо да си лъсне темето и затова отпада от нашата ранг листа. Всъщност все още се спори кой повлече крак и реши да се отърве от огромните афро прически – Меджик Джонсън или Джордж Форман. Който и да е, човекът направи голяма услуга на черните

Брус Уилис

братя, чиито тестостерон лъсна заедно с голите им глави. Не мога да изредя всички, но ще спомена уникалния аеродинамичен Майкъл Джордън, като и Шакил О’Нийл, Кобе Брайънт и Майк Тайсън.

В Холивуд много от чернокожите актьори предпочитат да оставят по 1 -2 сантиметра коса на главата си като Дензъл Уошингтън, Уил Смит и Морган Фриймън, които не влизат в тази класация. За сметка на това Самюел Джаксън, Винг Раймс и

Натали Портман

мъжът с почти непроизносимото име – Джимон Хунсу, блестят на хоризонта на плешивците. Ако някога видя огромния, страховит Винг Раймс с коса, сигурно ще се смея до сълзи. Както направих, докато гледах Самюел Джаксън в „Криминале“. А за екзотичния африканец Джимон, който впечатли всички в „Амистат“ и „Кървав диамант“, просто не искам и да си мисля. Когато става дума за сексапилните плешивци, не мога да не спомена и позастаряващите актьори, които просто отказват да си налепят тупета, приличащи на мъртви животни, блъснати от ТИР. Те са колкото талантливи, толкова и мъжествени. Като сър Шон Конъри, Ед Харис, Джон Малкович, Робърт Дювал, Патрик Стюарт и сър Бен Кингсли.

Бръснатите глави не са запазена марка на мъжете. Не знам дали има човек, който да не е чувал и гледал Nothing Compares to You на Шинийд О’Конър.

Грейс Джоунс

Певицата е толкова красива с голата си глава, че няма човек, който да не иска да счупи носа на глупака, разбил сърцето й.

Деми Мур и Сигорни Уивър се обръснаха до кожа за ролите си в „Редник Джейн“ и „Пришълецът 3″. Актрисите не само спечелиха сърцата на мъжете, но бяха посрещнати с бурни аплодисменти от женската публика, на която й беше омръзнало да гледа припадащите в обятията на любимите си кукли Кейт Бланшет и Натали Портман също минаха под „ножа“

Кели Слейтър

за изпълненията си в „Рай“ и „В като Вендета“, пресъздавайки силни, независими жени, които взимат нещата в свои ръце. Синтия Никсън пък се прости с косата си, за да изиграе от театралната сцена на Бродуей болна от рак жена. Хали Бери и Чарлийз Терон са също гологлави в момента. И двете актриси участват в кино продукции, които ще се появят на екраните догодина.

Вечната и неостаряваща актриса, певица и манекенка Грейс Джоунс винаги е стряскала пуританите със своята ексцентричност, голяма част от която се дължи на голото й теме. И като говорим за ексцентрични представителки на нежния пол – много от супермоде-лите в днешно време се лишават косата си, за да станат уникални и неповторими. Като Алек Уек и Амбър Роуз, които бяха забелязани от претенциозните моделиери само след като обръснаха главите си. Световноизвестната Тайра Банкс също се прости с косата си в името на висшата мода.

Колкото и да не влиза в листата на супержените, не мога да не спомена и Бритни Спиърс, която в пристъп на откровено безумие нахлу в първия срещнат козметичен салон, изтръгна машинката от ръцете на изненаданата фризьорка и пред втрещените папараци обръсна черепа си до синьо. Е, какво да се прави когато си дебела залязваща звезда, която не може и да пее, правиш всичко възможно да се върнеш в устата на хората. Даже с шокиращо поведение което е последният шанс да се задър жиш на гребе на на вълната.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *