Деми Мур е хвърлила око на Ди Каприо

Деми Мур и Леонардо Ди Каприо

  Деми Мур е решена на всяка цена да си хване гадже и сред най-ухажваните от нея напоследък е колегата й Леонардо ди Каприо. Двамата веднъж вече бяха двойка – в края на 90-те, когато брюнетката се развеждаше с Брус Уилис.

Клюкарското списание „Нешънъл Инкуайър“ първо разкри, че Деми Мур се опитва да си върне старото гадже. Според източник на изданието актрисата атакувала колегата си с имейли и телефонни обаждания по няколко пъти на ден. Основната й цел била да разпали отново пламъка, който горял помежду им преди 3 петилетки.

Навремето Лео бе лудо влюбен в Деми и не се притесняваше да прави големи жестове, с които да спечели вниманието й. Тя обаче тъкмо се беше развела и държеше да се наслади на свободата си. Затова и връзката й с Ди Каприо се оказа безперспективна.

Сега, след третия й развод, Деми Мур има съвсем различни намерения за бъдещето си. Тя иска да си намери млад, успешен мъж, който да и помогне да си върне блясъка и отново да попадне в светлините на прожекторите. Звездата си е внушила, че причината кариерата й да не върви са драмите й в личен план. Мур смята, че ако успее да се загаджи до края на годината, и в професията ще й потръгне.

„След всичките тези години, които прекара с последния си мъж Аштън Кътчър, тя вече не знае как да флиртува. Въобразила си е, че с Лео могат да станат новата холивудска гореща двойка, но шансовете за това са нищожни“, споделят информаторите на „Нешънъл Инкуайър“.

И действително, опитите на Деми да бъде с Ди Каприо удрят на камък. За нейно нещастие, той има съвсем различни планове за личния си живот и след като наскоро заряза гадже модел, не смята да бърза с обвързването.

„Въобще не й обръща внимание. Дори няма интерес да се видят на по едно кафе. Времето когато бе едва 20-годишен я идеализираше, тогава беше и твърде невръстен за славата на „Титаник“, но днес разсъждава, че тя е стара за него. А и Лео не желае да се намесва в объркания живот на Деми, коментират източниците на „Нешънъл Инкуайър“.

Деми беше омъжена за Аштън Кътчър почти 6 години и още не се е съвзела от развода им. Тя дълго вярваше, че двамата с по-младия й съпруг все някак ще успеят да изгладят различията помежду си и ще си останат семейство. Осъзна, че с брака й е свършено, чак след като Кътчър си хвана ново гадже – актрисата Мила Кунис.

„Това, че вече е отворена към идеята за друг мъж до себе си, е добър знак. Знак, че Деми е решена да загърби миналото си и да започне нов живот на чисто“, споделят близки до три пъти минавалата под венчило кинозвезда.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *