Ванеса Паради зарязала Джони Деп заради пиянството му

Джони Деп и Ванеса Паради

  Пиянството на Джони Деп е причината за раздялата му с френската певица и актриса Ванеса Паради, твърди пресата в Западна Европа и САЩ. Актьорът от „Карибски пирати“ бил пристрастен към чашката и това никак не се харесвало на половинката му.

Деп и Паради обявиха, че се разделят в средата на юни, като не пожелаха да коментират причините за решението си. Двамата бяха заедно повече от 14 години, в които се сдобиха с две деца, но така и не минаха под венчило.

Никой от тях не гледаше на брака като на сериозна институция, но си живееха като семейство. Джони носеше парите вкъщи, а Ванеса се грижеше за децата. В един момент на френската звезда обаче й писна да е втора цигулка.

„Те имаха много взривоопасни спорове. Ванеса завиждаше на мъжа си, искаше и тя да жъне успехи в кариерата и започна да вдига скандали. Жалваше се, че е жертва. Тогава Джони потърси спасение в алкохола. Той се пропи, защото виждаше как семейството, което толкова много обичаше, се руши. След това всичко беше обречено. Пиянството на съпруга й още повече разгневи французойката и тя реши да сложи край на връзката им“, разкрива запознат с кавгите в разпадналия се тандем пред сп. „Ю Ес уикли“.

Че Деп се е алкохолизирал, се потвърждава и от последните му изцепки. Наскоро в интернет бе публикувано видео, на което актьорът бе заснет да излиза от заведение в напълно неадекватен вид. Във филмчето мъртвопияният Джони се олюлява и пада като талпа върху плочките пред кръчма. И само реакцията на бодигардовете, които го вдигат и завличат в колата му, го спасява от още по-неудобна ситуация.

Запознати твърдят, че Ванеса Паради буквално издевателствала над мъжа си. Тя настоявала той да се грижи за възпитанието на децата и да й помага в домашната работа. „Нищо от това, което правеше Джони, не беше достатъчно добро за нея. Когато той работеше, не беше щастлива, че е далеч. Когато пък нямаше ангажименти, го наричаше безделник, който не прави достатъчно за семейството си. Обиждаше го, че е оставил всичко на нейните плещи“, издават близки на Джони.

Тази година сп. „Форбс“ постави Деп на седмо място по богатство в света. За последните 12 месеца той е спечелил 24 милиона евро от ролите си в три филма. Дори това обаче се оказа недостатъчно, за да оправи отношенията му с Паради.

„Сърцето му беше разбито, когато Ванеса му съобщи, че иска да се разделят.

Двамата обявиха със закъснение, че късат, защото искаха да подготвят децата си“, обясняват запознатите със семейните дела на карибския пират и французойката.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *