Мариана Попова отгледана от алкохолици!

Мариана Попова

  Никой не бива да кори Мариана Попова, че е странна, подмолна и на моменти дори озлобена. Корените на поведението й са заложени още в детството й и тя няма никаква вина за това.

Като малка бъдещата певица се нагледала на ужасии в семейството си, което оказало влияние на формирането й като личност. Да, днес категорично може да се твърди, че извинителни причини за тъмната страна на спряганата за любовница на Гоце Първанов поп изпълнителка има, и то в изобилие.

В невръстна възраст Мариана ставала свидетел на жестоки пиянски изцепки. Баща й, дядо й и чичо й често прекалявали с алкохола, а всеки техен запой завършвал с чутовни скандали и изблици на ярост.

„Израснала съм с пияници. Писнало ми е от такива“, призна неотдавна и самата Мариана в Къщата на „ВИП Брадър“. Пред съквартирантите тя си позволи да говори за мъжете в рода й – тема, която по принцип й е табу.

Попова е израснала в София, а баща й е родом от Ямбол. Според злите езици татко й живял в ромската махала на града край Тунджа, но певицата упорито отрича във вените й да тече циганска кръв.

Когато се оженили, родителите й заживели в малка къща в столицата. Съседна постройка пък обитавало семейството на чичо й, деляла ги една ограда. Затова и фамилните запои били ежедневие в онези години.

„Нямаше къде да избягам“, споделя с разтреперан глас Мариана. Тя не крие, че в миналото роднинските партита са й били противни. Смятала ги за отвратителни, защото често завършвали с пиянски скандали.

Баща й, дядо й и чичо й имали традицията да засядат на по чашка почти всяка вечер. Уви, сбирките им никога не приключвали с по едно питие. Тримата се наливали с алкохол до късно през нощта, а понякога и до сутринта. Обикновено първо се развеселявали, а впоследствие започвали ожесточено да се карат. За тези разправии Мариана не иска да си спомня.

„Наливаха се като… Баща ми иначе беше готин. Имаше леко пиянство. Но чичо ми ставаше агресивен. Много ме е било страх. Живеехме в къща близнак. Чичо ми и семейството му бяха от едната страна, а ние – от другата. Като живееш там, къде да отидеш?!“, откровеничи Попова.

Пиянските скандали в семейството на певицата са оставили траен отпечатък в съзнанието й. И до днес тя се стъписва, когато чуе провлачен говор и забавени жестове. Ужасява се от подпийнали мъже, които според нея са способни на всичко. „Като параноя ми е. Просто се страхувам“, процежда тя.

И друга травма носи от детството си певицата. Когато била само на 15, открила баща си мъртъв. Пълен шок за крехката тийнейджърка!

Било рано сутринта. Тогава все още ученичка, бъдещата звезда бързала да не закъснее за първите часове. По традиция тръгнала към близкото барче, където да удари едно кафе преди школото, и пътьом се натъкнала на трупа на баща си. Потресът бил толкова голям, че се смразила.

Като се даврандисала, отишла в заведението и с монотонен глас рекла пред насядалите там нейни приятели и роднини: „Баща ми умря“. Уви, никой не й повярвал. Помислили, че се шегува. Изпадналата в транс Мариана обяснила, че не лъже и трябва да бърза за училище. Имала час по музика.

По-късно в школото бъдещата певица пак била абсолютно неадекватна. Проговорила единствено на първата си братовчедка, с която учели в един клас. Съобщила й трагичната вест, но и онази не повярвала. Притеснена за душевното здраве на Мариана, братовчедката отишла при даскалицата. Заявила, че родственицата й бълнува, че баща й е починал.

„Какво става бе, Мариана?“, възкликнала преподавателката. Тогава 15-го-дищната девойка най-сетне излязла от транса. Едва в този момент осъзнала истински какво се е случило – татко й вече го нямало. Родителят на Попова умрял от втори инфаркт на 42 години. Първия сърдечен удар той получил на 36.

На погребението дошли всички съседи. Кварталът опустял, а магазините били затворени заради траура. „Татко беше приятел с всички. На погребението се ненаревах. Като се прибрах, пак три-четири дена нонстоп рев. Преживях го и приключих. Сега съм желязна на такива тъжни събития – седя и не знам какъв съм темерут, все едно нищо не е станало. Баща ми беше починал през нощта. Хубава смърт“, връща лентата назад във времето Мариана.

След като преодолява мъката си бъдещата звезда се впуска в преследване на мечтите си. Записва в Нов български университет специалност „Поп и джаз пеене“. Студентството й обаче не продължава дълго. Мариана се запознава с музикантите от група „Кокомания“ и започва да обикаля с тях на участия по заведенията. Тогава е само на 20 години.

„Зарязах университета, защото пеенето ми там беше от 9,00 ч., а аз до 4 сутринта бях с групата. Как да стана и да отида?“, разказва Мариана.

Днес тя се радва на солова кариера, за чийто връх смята участието си на Евровизия. Попова бе избрана да представлява България на престижния форум през 2006 година, но на самия финал не успя да се класира.

След международния конкурс Мариана продължи от време на време да създава песни. За някои от тях дори твърди, че са хитове.

 

Разбира на сън, като й кръшкат

Мариана вярва, че притежава пророчески способности. В миналото често й се случвало да сънува кошмари, а в следващите дни научавала, че партньорът й е кръшкал. За нейна радост напоследък не е имала такива сънища.

Сега Попова е сгодена за италианеца Ханес, който е баща на дъщеря й Мария-Магдалена. Певицата, която дълго бе спрягана за любовница на експрезидента Георги Първанов, твърди, че се радва на спокойствие и хармония в личния си живот. Мнозина обаче не са склонни да й повярват, особено след като самата тя разкри, че е противничка на редовния секс.

„Тази работа е за създаване на деца. Хората са се вманиачили и са се разглезили. Искат да правят секс едва ли не всеки ден. Сексът трябва да се прави един път месечно“, разкри наскоро позицията си ВИП брадърката.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Мариана Попова отгледана от алкохолици!"

  1. Elinor   24.08.2021 at 4:39

    Please let me know if you’re looking for a writer for your blog.
    You have some really great articles and I think I would be a good asset.
    If you ever want to take some of the load off, I’d absolutely love to write some articles for your
    blog in exchange for a link back to mine. Please send me an email if
    interested. Regards!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *