Фънки и жена му в тежка брачна криза

Димитър Ковачев - Фънки със съпругата си Антония и синът им

  Димитър Ковачев – Фънки влязъл в Къщата на „ВИП Брадър“ не заради огромния хонорар от шоуто, а по семейни причини. Съквартирантът и съпругата му Антония изживявали най-тежките дни в брака си и искали да си починат един от друг. Риалити шоуто им дошло дюшеш, след него двамата щели да решат окончателно дали да останат заедно, или да сложат край на връзката си.

Проблемите в семейството започнали още преди месеци. В дома на Фънки витаело огромно напрежение, двамата с жена му се карали дори по най-дребния повод. А най-големите потърпевши от скандалите били децата им. Наследниците на промоутъра ставали неволни свидетели на препирните и това ги травмирало.

Виновен за семейната криза бил най-вече Фънки. Той не знаел що е компромис и непрекъснато се налагал вкъщи. Антония не могла да издържи на това отношение и потърсила отдушник навън. Такъв намерила в лицето на приятел на Фънки. Или поне така гласи една от най-горещите клюки в музикантските среди. Ковачев първоначално не подозирал, че жена му кръшка, но в един момент разбрал. И вместо да побеснее, осъзнал, че причината за изневярата е самият той.

Просветлението, което получил го накарало да се бори за половинката си и да си върне любовта й.

„Имам чувството, че ако я загубя, ще се самоубия. Толкова време сме заедно, че не си представям света без нея“, бе казал преди време Фънки. Сега той не мисли по-различно и битката за сърцето на съпругата му е на живот и смърт.

Шоуменът с вечна пура в уста се разкайва, задето все е пренебрегвал Антония. Тя сама възпитавала децата и въртяла къщата, без да може да разчита на помощта му. Разбира се, той носел парите у дома но това съвсем не било достатъчно за семейното щастие.

„Не я оценявах достатъчно. Приемах я като даденост. На практика ние сме от толкова време заедно, че аз се чувствам сякаш цял живот съм бил женен за нея“, каза за жена си Фънки в Къщата на „ВИП Брадър“. Така той явно намекна, че кризата в семейния му живот е в разгаpa си. Пак от малкия екран той заяви, че се надява да възмезди жена си за всичко, което й е причинил в последно време. С новото си, по-галантно поведение възнамерявал да я накара отново да поиска да са заедно.

Фънки никога не е крил, че не е мъжът мечта. Буйният му нрав и непостоянното му настроение все взимали връх и носели страдания на съпругата му. А дали след „ВИП Брадър“ ще се промени и ще стане по-поносим за Антония, само времето ще покаже.

Щастливото семейство на изписването на дъщеря им от родилното

Димитър Ковачев и жена му се запознават още в младежките си години, когато се движат в обща компания. В началото не се харесват за гаджета, а са само приятели. „Той беше най-забавният и интересният сред всички“, споделяла е Антония, която навсякъде се мъкнела след музиканта. В онези времена той все още не бил топ промоутър организиращ у нас концертите на най-големите световни поп и рок звезди.

Приятелите им се опитват да ги сватосат, но Фънки и бъдещата му съпруга не бързат да се вземат. Близо 10 години те се носят по течението на безбрачното съжителство. Сменят квартира след квартира и не мислят за собствен дом, който да се превърне в тяхно семейно огнище. Впрочем дори и днес, когато вече имат потомство, съпрузите все още не са се нанесли в свое жилище.

„Фънки изглежда грубиян, но е много романтичен мъж. Никога не е забравял да ми направи подарък по празници. Получавала съм едни огромни букети от него“, хвалеше в миналото мъжа си Антония. Уви, това бе по времето преди помежду им да се появят сериозни проблеми и семейството да стигне до ръба на развода.

 

Болезнено ревнив е

Димитър Ковачев изпитва силно желание да притежава хората, които обича. Самият той не крие, че ревнува много съпругата си. Какво ти много, направо болезнено. „Не обичам да показвам, че съм ревнив и го тая в себе си. Но вътрешно кипвам, когато някой мъж заговори жена ми“, откровен е Фънки.

 

Спи с проститутки

Ако се направи референдум дали да се легализира проституцията у нас, Фънки ще е сред гласувалите с „да“. Самият той призна пред съквартирантите, че на младини бил сред редовните клиенти на нощните пеперуди, а и сега нямал нищо против тях. Димитър Ковачев не сподели дали продължава да използва проститутки, но хората, които го познават, смятат, че не е изключено. Защо иначе ще говори с такова умиление за жриците на любовта? В миг на откровение шоуменът сподели в Къщата, че навремето в неговия блок имало бардак, а девойките, които продавали телата си, били добри и възпитани и даже му помагали в грижите за малките му дечица.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *