Алексей Кожухаров от “Пълна лудница” – имитаторът на Милен Цветков

Алексей Кожухаров

  Милен Цветков, който с явно удоволствие обича да лази по нервите на околните и да се присмива на зрителите си, обадили се в ефир, най-после си намери майстора. Макар че е една от емблемите на Нова, хапливият водещ не остана пощаден от „Пълна лудница“ и присъства във всяко едно издание от новия сезон на шоуто.

„Здравейте, уважаеми зрители, вие гледате Нова телевизия, аз съм Милен Цвеклов“, това е дежурното обръщение на пародийния герой, имитиращ перфектно нисичкия водещ от частната медия. Двойникът на Милен Цветков е изучил до педантичност най-малката мимика, жест и подробност от поведението му пред камера, така че зрителите като нищо могат да го сбъркат с оригинала, ако не знаят, че гледат „Пълна лудница“.

Всъщност, пародийният образ на водещия Цвеклов се играе от Алексей Кожухаров. Вече трета поредна година актьорът е част от състава на шоуто „Пълна лудница“, а имитирането на известни личности от малкия екран за него се е превърнало в нещо като рутинно задължение. Затова понякога му е трудно да прецени колко добре влиза под кожата на звездите и признава, че това да бъдеш двойник на толкова характерни лица от малкия екран, никак не е лесна отговорност.

Милен Цветков

В екипа на предаването Алексей попада след покана от самия шеф Маги Халваджиян. Продуцентът вдига телефона и отправя оферта за работа, а предложението за актьора идва като изневиделица.

„Маги ми звънна с думите: „Мама (така се обръща продуцентът към най-близките си приятели – б.р.), какво ще кажеш да те поканя в едно пародийно шоу?“, връща лентата назад Алексей, който не чака втора покана и приема веднага предложението.

Двамата се познават от доста време, защото преди са работили като екип продуцент – сценарист в два други проекта на Нова – сериала „Морска сол“ и музикалното риалити „Стар Академи“.

Освен като Милен Цветков, зрителите на „Пълна лудница“ гледат Алексей Кожухаров и в образите на Ники Дойнов (Ники Знойнов), Мартин Карбовски (Мартин Грабовски), Иван Звездев (Тиган Звездев), в най-новото му превъплъщение като Калин Монтански (Калин Врачански) и в други роли от пародийните сериали на предаването.

Алексей Кожухаров със съпругата и сина си

Любопитна подробност е, че преди да започне да се изявява като актьор, Алексей трупа първоначален опит в клона на кабелния канал „Евроком“ в родния си град Пловдив. Според клюките на злите езици под тепетата той се славел като изключителен мързел сред колегите си, отказвал сам да подготвя сценариите си и чакал все някой друг да му свърши работата, заради което бил отстранен от телевизията.

След този период Алексей Кожухаров дошъл в София и започнал да се изявява с авторска рубрика в предаването за намиране на сродни души по БНТ „Адрес 4000″. После го поканили да участва в „Морска сол“ и така“ тръгнала актьорската му кариера.

Макар че не може да се нареди сред най-големите красавци от екрана, симпатягата се радва на завидно внимание от зрителките на „Пълна лудница“. Двойникът на Милен обаче не проявява интерес, защото от много години е верен на половинката си Наталия. Двамата отглеждат в хармония и разбирателство невръстния си син, който засега е единственото дете в семейството.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Алексей Кожухаров от “Пълна лудница” – имитаторът на Милен Цветков"

  1. berry188   19.06.2023 at 18:48

    Hi there, I read your blog like every week. Your writing
    style is awesome, keep it up!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *