Майката на синоптичката Никол от Нова телевизия й подбира гаджетата

Никол Станкулова с майка си Елена Станкулова

  След като Деси Банова излезе в майчинство, една млада амбициозна дама изгря на нейно място в прогнозата за времето. Манекенката Никол Станкулова, която стана популярна най-напред като лице на телефонни викторини, вече втора година съобщава в ефира на Нова телевизия ще вали ли дъжд, или ще има слънце. А позициите й се бетонираха, когато най-любимата на зрителите синоптичка – Божана Филипова, се трансферира в конкурентния канал ТВ 7.

За успеха на Никол заслуга има и възпитанието й. Тя от малка е научена на желязна дисциплина от родителите си. Майка й Елена е психолог-следовател и покрай нея красивата синоптичка е чула много стряскащи истории и е видяла бая престъпници.

Жената, дала живот на Никол, е служителка в столичното Трето РПУ. В детските си години хубавицата от Нова била увлечена от професията й и все настоявала да я придружава в службата. Случвало се е Елена да е в кабинета си с някой арестант, а щерката да подслушва на вратата.

Следователката не искала дъщеря й да се увлича по криминалните разследвания и щом видяла, че момиченцето има заложби за шоубизнеса, веднага го подтикнала да ги развие. Когато Никол била на 5, майка й я завела в БНТ на кастинг за невръстни водещи на детското предаване „Здравей“. Журито много харесало девойчето и го одобрило. Успоредно с това Елена записала щерка си и на художествена гимнастика и плуване. И още на първите си състезания малката се класирала на призови места. В плуването била първа, а в гимнастиката – трета.

Бронзовият медал обаче не зарадвал родителката й. Госпожата набързо спряла щерка си от гимнастическите тренировки с аргумента: „Нямаш място там, където не си №1″.

На 13-годишна възраст Никол отново трябвало да се съобрази с желанието на майка си. По настояване на следователката тя се явила на кастинг
в модна агенция „Ивет фешън“

Кльощавото момиченце впечатлило журито и я взели и там. Бъдещата синоптичка започнала да се снима в реклами, а родителите й я записали да учи и в две гимназии едновременно – в математическата и в английската като частна ученичка.

Амбициите на Елена за дъщеря й не приключили с това. Служителката на Трето РПУ искала да превърне щерка си в истинска сензация. Затова я изпратила и на кастинг за телевизия ММ, както и на още няколко места, където да се учи сама да изкарва пари.

„Много амбициозна майка имам. Никога До ден-днешен не ми е казала: Ти си най-умната! Или: Ти си най-красивата! Само повтаряше: Можеш още!“, споделя метеороложката. И допълва, че именно благодарение на родителката си е придобила смелост да се пробва в какво ли не.

Майчината загриженост се отразила и на любовния живот на Никол. Девойката била принудена да се раздели с момче, което обичала лудо. Хлапакът не бил по вкуса на родителите й и те решили да го разкарат от щерка си.

Въпросният младеж се казва Емануел и навремето се подвизавал в квартала с палто от норки и уникален автомобил с вдигащи се врати. Покрай връзката си с него Никол забравила и училище, и работа.

Оценките й в клас се понижили, започнала да бяга от часовете, притеснени даскалици звънели през ден у тях. Подобно развитие нямало как да се хареса на майка й и тя решила да вземе нещата в свои ръце и да сложи край на тази опасна любовна връзка.

Една вечер Елена Станкулова ги причакала, като се скрила зад едно дърво пред блока. Колата спряла, вратите й се вдигнали нагоре, тогава разярената майка изкочила иззад дървото и с всичка сила залепила два шамара първо на Никол. Ама такива шамари, че чак й потекло кръв от носа. После шамаросала и него. Дала им да се разберат добре и на двамата. Каквото и да говорят хората за боя, според родителката върши чудесна работа. Никол постепенно спряла да се вижда с въпросното момче и се взела в ръце.

От онзи момент нататък тя не е спирала да бъде нащрек с кого излиза дъщеря й и държала да е в течение на любовните й авантюри. Вероятно затова Никол признава, че в последните години никак не й върви на интимния фронт.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *