Майката на синоптичката Никол от Нова телевизия й подбира гаджетата

Никол Станкулова с майка си Елена Станкулова

  След като Деси Банова излезе в майчинство, една млада амбициозна дама изгря на нейно място в прогнозата за времето. Манекенката Никол Станкулова, която стана популярна най-напред като лице на телефонни викторини, вече втора година съобщава в ефира на Нова телевизия ще вали ли дъжд, или ще има слънце. А позициите й се бетонираха, когато най-любимата на зрителите синоптичка – Божана Филипова, се трансферира в конкурентния канал ТВ 7.

За успеха на Никол заслуга има и възпитанието й. Тя от малка е научена на желязна дисциплина от родителите си. Майка й Елена е психолог-следовател и покрай нея красивата синоптичка е чула много стряскащи истории и е видяла бая престъпници.

Жената, дала живот на Никол, е служителка в столичното Трето РПУ. В детските си години хубавицата от Нова била увлечена от професията й и все настоявала да я придружава в службата. Случвало се е Елена да е в кабинета си с някой арестант, а щерката да подслушва на вратата.

Следователката не искала дъщеря й да се увлича по криминалните разследвания и щом видяла, че момиченцето има заложби за шоубизнеса, веднага го подтикнала да ги развие. Когато Никол била на 5, майка й я завела в БНТ на кастинг за невръстни водещи на детското предаване „Здравей“. Журито много харесало девойчето и го одобрило. Успоредно с това Елена записала щерка си и на художествена гимнастика и плуване. И още на първите си състезания малката се класирала на призови места. В плуването била първа, а в гимнастиката – трета.

Бронзовият медал обаче не зарадвал родителката й. Госпожата набързо спряла щерка си от гимнастическите тренировки с аргумента: „Нямаш място там, където не си №1″.

На 13-годишна възраст Никол отново трябвало да се съобрази с желанието на майка си. По настояване на следователката тя се явила на кастинг
в модна агенция „Ивет фешън“

Кльощавото момиченце впечатлило журито и я взели и там. Бъдещата синоптичка започнала да се снима в реклами, а родителите й я записали да учи и в две гимназии едновременно – в математическата и в английската като частна ученичка.

Амбициите на Елена за дъщеря й не приключили с това. Служителката на Трето РПУ искала да превърне щерка си в истинска сензация. Затова я изпратила и на кастинг за телевизия ММ, както и на още няколко места, където да се учи сама да изкарва пари.

„Много амбициозна майка имам. Никога До ден-днешен не ми е казала: Ти си най-умната! Или: Ти си най-красивата! Само повтаряше: Можеш още!“, споделя метеороложката. И допълва, че именно благодарение на родителката си е придобила смелост да се пробва в какво ли не.

Майчината загриженост се отразила и на любовния живот на Никол. Девойката била принудена да се раздели с момче, което обичала лудо. Хлапакът не бил по вкуса на родителите й и те решили да го разкарат от щерка си.

Въпросният младеж се казва Емануел и навремето се подвизавал в квартала с палто от норки и уникален автомобил с вдигащи се врати. Покрай връзката си с него Никол забравила и училище, и работа.

Оценките й в клас се понижили, започнала да бяга от часовете, притеснени даскалици звънели през ден у тях. Подобно развитие нямало как да се хареса на майка й и тя решила да вземе нещата в свои ръце и да сложи край на тази опасна любовна връзка.

Една вечер Елена Станкулова ги причакала, като се скрила зад едно дърво пред блока. Колата спряла, вратите й се вдигнали нагоре, тогава разярената майка изкочила иззад дървото и с всичка сила залепила два шамара първо на Никол. Ама такива шамари, че чак й потекло кръв от носа. После шамаросала и него. Дала им да се разберат добре и на двамата. Каквото и да говорят хората за боя, според родителката върши чудесна работа. Никол постепенно спряла да се вижда с въпросното момче и се взела в ръце.

От онзи момент нататък тя не е спирала да бъде нащрек с кого излиза дъщеря й и държала да е в течение на любовните й авантюри. Вероятно затова Никол признава, че в последните години никак не й върви на интимния фронт.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Майката на синоптичката Никол от Нова телевизия й подбира гаджетата"

  1. Chester   11.11.2021 at 1:20

    Thank you for the good writeup. It in fact was a amusement account it.
    Look advanced to far added agreeable from you!

    By the way, how can we communicate?

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *