Лекари затрили майката на Бони

Бони
Бони

  Жестока семейна трагедия сполетя чалга дивата Бони. Обичаната певица наскоро загубила майка си заради нехайното отношение на лекарите в Сливен към болната от рак жена.

Нещастията в ромската фамилия започнали миналата есен. Тогава Бони бе една от ВИП персоните в предишното издание на „Биг Брадър“, но бе изгонена от зрителите, след като не успя да отговори честно на компрометиращи въпроси пред детектора на лъжата.

След провала си в риалити формата ромската перла изведнъж изчезна и от сцената и от светските забави. Докато всички си мислеха, че ближе рани, певицата се е борила за живота на 69-годишната си майка.

Двете имали много силна връзка и когато научила, че родителката й е на смъртния си одър, Бони зарязала и кариера, и приятели в София и хукнала към родния Сливен. Там обаче не попаднала на кадърни специалисти. В продължение на месеци местните „светила“ лекували майката на звездата от язва, докато тумор на дебелото черво бавно, но сигурно скъсявал земния й път.

БониБони се шокирала от неадекватните медици под Сините камъни, които въпреки тревожните показатели на хемоглобина на майка й не предприели допълнителни изследвания.

„Ако й бяха направили конкретни изследвания в по-ранен етап, мама сигурно още щеше да бъде жива. Като стана ясно, че все пак няма язва, а рак на дебелото черво, се поинтересувах и научих, че ако е открит в ранен стадий, болният има шанс да живее още поне 15 години. На майка не й дадоха този шанс“, ридае опечалената Бони.

Тя все още не може да се съвземе, че е изгубила завинаги жената, дарила я с живот. Чалга дивата, която след „ВИП Брадър“ скъса с продуцентите си от „Пайнер“, се замисляла дали да не слезе завинаги от сцената. Бони се обвинявала, че заради концертите и ангажиментите си не отделяла достатъчно време на майка си в последните й години живот, споделят близките й приятелки.

„Сторих грях, че не намирах повече време, за да ида да видя родителите си. Дано сега изкупя вината си поне спрямо татко. И той е болен. Също от рак“, неутешима е певицата.

Още преди пет години татко й бил диагностициран с диагнозата рак на гърлото. Благодарение на лекари от Стара Загора туморът бил навреме обезвреден. Бони организирала операцията, която преминала успешно.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *