Певицата Бони е бременна?

Бони бременна

Колоритната фолк певица Бони отново нагнети положението в къщата на VIP Brother, след като сподели с някои от по-близките с нея, че била бременна.

Никол и Златка веднага се поинтересуваха дали детето е желано, а чалга певицата заяви, че го е чакала от дълго време. Като, че ли да потвърди думите си , изпълнителката от няколко дни обикаля из къщата в Нови хан и постоянно се жалва, че й се гади, че има световъртеж, а и апетитът й се увеличил поне два пъти пропорционално на нормалния за нея.

Но едва утре щяло да разбере дали наистина е бременна, тъй като очаквала месечният й цикъл да я споходи. Единствено Златка се усъмни в думите ромската перла и заяви, че според нея Бони си хапва нормално и най-вероятно неразположението й се дължало на други фактори, които не е свързани с бременноста. Но това й изказване ни най-малко не притесни певицата, тя отдавна си мечтае за второ дете от новата си любов.

Бонка

Но коя е новата й изора, все още тъне в мистерия, дори за най-близките й в Къщата. Бони има едно 10 годишно детенце от ромския барон Мечо. Но все още „голямата“ новина е тайна за останалите в къщата, само две от привилегированите, Никол и Златка, узнаха за състоянието на певицата.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/rp_AZC5tORQ

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Певицата Бони е бременна?"

  1. Honos   22.09.2012 at 19:49

    Браво! Ако това иска Бони, дано да излезе вярно! Децата са най-голямото богатство!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *