Зли езици набедили Христо Калоферов и Радина Червенова за любовници

Христо Калоферов и Радина Червенова

  Христо Калоферов – това е лицето, на което Нова телевизия залага за новия сезон на „Здравей, България“. Чаровният младок поема кормилото на сутрешния блок от колегата си Евгени Генчев, когото аудиторията на частната медия не одобряваше заради сухарското поведение на екран.

Освен шефовете на телевизията, малцина от редовите служители приветстват избора на Христо за водещ. След като рокадата стана факт, завистливи колеги веднага избълваха грозни слухове по адрес на синеокия журналист.

Заради корените му от Асеновград зложелателите определят Калоферов като „селско момче“, което не блести с особен интелект и познания по важните обществени теми. Според вътрешноведомствената мълва младокът има солидна опора зад гърба си по високите етажи на властта в Нова и затова се издига в кариерата.

От близкото обкръжение на водещия с прякор Хъскито (прозвище, лепнато му заради сините му очи – б. а.) обаче твърдо защитават колегата си. Приятелите изтъкват като негов плюс богатия му журналистически опит.

Кариерата на Христо стартира в телевизията майка БНТ. Там синеочкото попада като стажант репортер, след като току-що е завършил висшето си образование по специалност „Българска филология“ в Благоевградския университет.

Уменията му да отразява важните събития от деня първа забелязва Радина Червенова. Това е златен шанс за провинциалиста, който от този момент нататък става вярно кученце на ветеранката от „По света и у нас“. „Хъскито“ не се отлепва от червенокосата новинарка, следвайки я по петите из коридорите на „Сан Стефано“ 29. Самата Радина е очарована от младия си колега и не спира да го хвали пред останалите, заявявайки, че е сигурна в светлото му журналистическо бъдеще.

Фактът, че стажантът става фаворит на Червенова бързо му печели недоброжелатели в БНТ. Тръгва дори слух, че той се радва на по-особени симпатии от страна на звездата и двамата поддържат интимна близост. Клюките не разстройват Калоферов. Тях той приема с насмешка и категорично заявява на колегите си, че към Радина изпитва единствено огромен респект и уважение.

Христо и до днес не е забравил добрините, сторени му от съпругата на Коко Каменаров. А преди три години е тъжен, когато заради по-високо възнаграждение му се налага да си тръгне от БНТ и да се влее в редиците на Нова.

В частната медия асеновградчанинът продължава да използва похватите, научени в държавната телевизия. В началото това дразни останалите репортери, но работата му се харесва на шефовете. Затова и те го издигат за водещ на кратките емисии „Календар“. Миналата година Христо стана екранен партньор на Галя Щърбева в централните новини, а днес му е поверена още по-голяма отговорност – да изнася на плещите си сутрешния блок „Здравей, България“.

Телевизионната кариера на водещия е препъникамък в личния му живот. Заради прекомерната си ангажираност в работата преди време Калоферов прекрати седемгодишната си връзка с колежка от университета. В момента той живее сам в квартирата си, но често му гостува по-малката му сестра.

Когато е свободен, Христо не изпуска шанс да посети близките си в родния Асеновград. Родата му там живее в къща, в чийто двор Христо обожава да се излежава на теферич. Близките му жени най-редовно го глезят с пържени мекици и палачинки, които той лапа с кеф и заради които всеки път се връща в София с по няколко излишни килограма в областта на корема, ханша и бузите.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *