Бившата чалга звезда Кати се разделя със съпруга си Николай

 

Кати

Лятото на 2012 г. се оказа черно за Кати. Някогашната звезда на чалгата загуби най-важните мъже в живота си. След като наскоро погреба баща си, сега певицата се е разделила със съпруга си Николай. Пеперудата на фолка отново е волна, но съвсем не по свое желание.

Според слуховете блондинката е изоставена от любимия си, от когото има и дете.

Кати вече е в развод и е останала сама с дъщеря си Джулиана в семейното жилище близо до Южния парк в София. Според нейни близки тя е изпаднала в дълбока депресия и се чуди как да излезе от дупката в личния си живот. За капак ще трябва в бъдеще да мисли как ще издържа себе си и детето си, защото през последните 7 години замрази кариерата си и харчеше на воля от парите на заможния си мъж. Николай обаче си е отишъл заедно с издутия си портфейл и затова сега Кати умува дали да не възстанови кариерата си в чалгата и така да си осигури свеж приток на финанси.

Изпълнителката на „Омайна лунна нощ“ страдала допълнително от факта, че е изоставена от мъжа си заради друга. Макар да отричала любовната драма, според нейни близки бащата на щерка й отдавна й кръшкал.

Слуховете донасят още, че Кати и Николай не били заедно от близо 3 месеца, но бившата чалга звезда криела краха на брака си, за да си спести опитите на колежки да я съжаляват и утешават. Истината обаче излязла наяве след като Николай вече се появил пред общи познати с нова жена.

Кати пък още не си е намерила половинка, но търсела упорито. Надява се, че скоро ще намери идеалния за нея мъж. Според нея тепърва й предстои да изживее голямата си любов с човек, предопределен от съдба, обяснява пеперудата на фолка.

Драмата с развода на Кати я сполетява само няколко месеца след като погреба баща си. Таткото на певицата умря като куче, измръзвайки в преспите. Той от години прекалявал с алкохола, заради което и бил влоши отношения с дъщеря си. Кати замразила отношенията с татко си още в детските си години, но все пак склони да отиде на погребението му заради трагичната му смърт.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Бившата чалга звезда Кати се разделя със съпруга си Николай"

  1. offshore banking   06.09.2012 at 0:52

    ” Студеният пищов не е щастие “ – перифразира той песновката от белия албум и засрамено завдига панталона си.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *