Арабин предложи брак на светската дама Нина Никол по скайп

Нина Никол

  Почти година след като обяви, че слага край на брака си с културиста Митьо Крика, известната светска дама Нина Никол вече има нов мъж до себе си. Журналистката е получила предложение за брак от симпатичен арабин. Новината е съвсем прясна и Нина не е имала време да я сподели дори с роднините си, които навярно бързите темпове, с които се движи личният й живот.

„Предложи ми много романтично, но не лично, понеже е в чужбина. Бяхме в интернет, говорехме си в скайп и той ми прати любимата си песен – оказа се запис на него самия как пее за мен. След това ме попита дали ще се омъжа за него и аз не можах да си намеря място от вълнение. Веднага се съгласих, беше страхотно“, споделя за Нина.

Гаджето на Нина вече й е предложило брак

И макар годежът й още да не е официално обявен, датата за това наближава. Тя ще е на рождения ден на блондинката – 7 септември. Бившата на Митьо Крика от сега се вълнува, понеже, за да са заедно в този момент, нейният любим ще пътува няколко часа със самолет, а след това веднага ще се върне у дома, за да бъде на работа на следващия ден.

„Той е строителен инженер и живее в Арабските емирства. Арабин е от ливански произход. Няма да споделя името му, защото той не желае да става известен в пресата, а и няма значение как се казва, защото в България никой не го познава. Заедно сме от 6 месеца, но най-много сме оставали един месец разделени. През две седмици пътуваме, за да сме заедно. Ту той идва, ту аз заминавам при него“ разкрива развълнувана бъдещата булка.

Познанството им е от пролетта, когато Нина пътува за чужбина. Двамата много се харесват и започват да поддържат връзка в интернет. Светската фурия обаче не вярва, че от краткия и флирт ще излезе нещо сериозно

Нина Никол с Митьо Крика докато бяха заедно

Още повече, че преди това именно заради голямото разстояние се е разделила със съпруга си. Скоро разговорите им обаче стават все по-сериозни и страстта им така напира, че се налага да се видят отново на живо. Правят си ваканции в Арабските емирства и по родното Черноморие. Подхващат се разговори за бъдещето, за деца.

Любимият на Нина вече крои планове да я направи своята първа съпруга и тя да го дари с наследници. „Зная, че неговата религия му позволява да се жени до 4 пъти. Аз не съм ревнива, така че не ми пречи“, със смях споделя Никол.

Преди да облече булчинската рокля за втори път обаче, Нина има много важни дела. Едно от тях е да се разведе с Митьо Крика, с когото вече година живеят разделени. Процедурата се бави заради културиста, който се е преместил да живее в Лондон за постоянно с новата си партньорка. Затова и Нина не бърза да обмисля сватбата си с чужденеца, поне докато официално не влезе в графата свободни жени. Митьо още не знае, че съм се сгодила.

Двамата не си говорим, понеже новата му жена не ме харесва и го ревнува жестоко от мен. Смята, че бих се опитала да го прибера обратно в България, но аз изобщо нямам такива намерения. Дано да са щастливи и да успяват в това, което са си поставили за цел“, обяснява сложната ситуация около брака си Никол.

Тя е категорична, че няма сили и енергия, които да губи в подобни интриги и е фокусирала цялото си внимание към новия мъж в живота си. Още от сега крои планове да замине при него през есента за месец, след като преди това отметне проектите си..

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *