Хванаха мъжът на Галена да краде ток

Галена с Галин Анастасов

  Бизнесменът Галин Анастасов, който е по-известен като гаджето на фолк певицата Галена, беше хванат да краде ток, за да захранва безплатно с електричество развлекателния си комплекс в Арбанаси. Конфузът се случил при внезапна проверка на служители на електроразпределителното дружество „Енерго-Про“ и полицаи от Велико Търново. Вниманието на органите на реда привлекли ниските сметки за ток на заведенията в комплекса, който е построен в стил средновековна крепост.

Без да уведомяват собственика електричарите влезли в трафопоста и видели, че комплексът на Галин е присъединен към мрежата по класическия за някои ромски махали начин – с помощта на меден кабел и метални щипки. Все още не е ясно колко време любовната муза на Галена е топлил клиентите си безплатно.

След като открили нарушението органите на реда веднага образували досъдебно производство, което засега е срещу неизвестен извършител. Още докато течала проверката, пресметливият бизнесмен заел отбранителна позиция в стил атаката е най-добрата защита. Той първо отрекъл всички факти от проверката, после обвинил в лъжа органите на реда, а накрая се заканил, че ще съди „Енерго-Про“.

Скандалът около Галин провали старта на лятната пиар кампанията на Галена, която няколко дни преди това заливаше медиите с прессъобщения, в които обяви, че си е татуирала името на сина си, че иска второ дете, че мисли да се сгоди за любимия си и че колежката й Анелия завиждала на нейния успех. Според познавачи на попфолк средите, скандалът с Галин ще се отрази на хонорарите на певицата, защото в следващите седмици тя ще трябва да се скрие от медиите или ако се появява в тях, ще може само да обяснява, че мъжът й не е кокошкар.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *