Фолкаджиите се изпокараха заради турнетата в САЩ

Азис

  Буря от скандали тресе фолк гилдията през последните седмици. От началото на пролетта много от известните имена в лекия жанр се втурнаха на турнета в Америка, кое­то стана повод да се хванат гуша за гуша. Ябълката на раздора, както винаги, се оказаха парите. От едната страна на барикадата заста­на Азис, а от другата – ко­лежките му Райна, Джена и Таня Боева. Противопоста­вянето се оформи, тъй като се оказа, че двете страни на конфликта имат различни организатори на турнетата.

 И всеки от тях се опит­ва да саботира изявите на другия.

 Първа тази  година зад океана замина Райна. Тя на два пъти удължи турнето си заради интерес на сънарод­ниците ни към изявите й. През април за САЩ стегнаха куфари Таня Боева и Джена. Когато за Аме­рика се отправи Азис, възникна­ха проблемите, тъй като неговите концерти  се подготвят от друг организа­тор.

Райна

  Турнето на костинбродския славей премина доста скандално и според инфор­мации изпълнителят е разоча­ровал повечето от феновете си. Някои дори ис­кали да си по­лучат обратно парите за би­летите. Цен­ните хартийки били на стойност 35 долара, след като пропускът у нас е 10 лева.

 По време на участия­та си Азис излизал на сцена­та точно за час и дваде­сет минути, пускал плейбек и въртял по ня­колко пъти най-известните си песни от последната го­дина: „Сен Тропе“, „ММА“ и „Хоп“. Това вбесило почи­тателите му, които са свик­нали звездите да пеят на живо, и то не по-малко от три часа.

 По този повод Азис за­яви, че не е сватбарска певица, а колежките глезели българските с дълги концерти.

 Отвъд океана пе­вецът настоявал да спи в хотели с пет звезди, да разпо­лага с голяма гримьорна, кола и шофьор. На първото му участие станало голямо меле, след като гаджето му фраснало човек от пуб­ликата.

Джена

  Въпреки разправиите Азис се върнал в родината със сто хиляди долара по-богат. В неотдавнашно интервю певецът заяви, че колегите му в САЩ събирали хоно­рарите си от входна такса.

 „Това е лъжа, аз имах твърд хонорар. За да за­щити себе си, Азис поръ­си пепел по колегите. Дори подобно нещо да се е случ­вало, то не е осъдително. Самата аз знам за какво ра­ботя. Отишла съм там, за да изкар­вам пари“, отсече по този повод Райна.

 Най-голяма жертва на ин­тригите станала Джена, коя­то последна замина за САЩ. Нейните концерти са били сравнително слабо посеща­вани, тъй като мнозина дори не са разбрали за тях. Пе­вицата била много разоча­рована и затова се върна тихомълком, без да говори за турнето си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *