Убиецът на Яна Кръстева Чеци лъже, че е роднина на бившия президент Петър Младенов

Николай Русинов - Чеци

  Дъщерята на Петър Младенов – Таня, оста­на потресена от продължаващи­те спекулации, че убиецът на Яна Кръстева – Чеци, е издънка на славния род. Самият килър се похвали, че е да­лечен роднина на Петър Младенов в предаването на Карбовски. Отто­гава до ден дне­шен версията не спира да се тира­жира от повечето медии. За ужас на наследниците на бившия държа­вен глава.

 „Както прочетох с изум­ление, в статиите не само се твърди, че „убиецът на Яна е роднина на Петър Младенов„, но и се създава внушението, че тъкмо тази предполагаема роднинска връзка е възпрепятствала по някакъв начин след­ствените действия срещу въпросното лице и е попре­чила в продължение на ме­сеци да му бъде повдигнато обвинение в убийство.

 Това е една грозна спекулация не само с работата на органите на следствието и прокуратурата, но и с чувствата на близките на убитото момиче. В качест­вото си на единствена дъ­щеря на Петър Младенов бих искала за пореден път да заявя ясно и катего­рично следното: Николай Русинов не е свързан с никакви родствени или ка­квито и да е други връзки с покойния ми баща или с други членове на нашето семейство! Доколкото ми е известно, самият Руси­нов е правил изказвания пред медиите, че неговата баба и майката на Петър Младенов са сестри. Това твърдение категорично не отговаря на истина­та, тъй като майката на баща ми нямаше сестра. Проверила съм цялото си родословно дърво„, пише в гневно писмо до медиите Таня Младенова. 

Бившият президент Петър Младенов

  Според запознати лъжа­та е измислена от самия Николай Русинов с цел да си придава важности и да търси допълнителни обла­ги. Както бе писано, Чеци се е хвалил наляво-надясно и че е роднина на външния министър Николай Младе­нов. Той пък още по-мал­ко има родствена връзка с Петър Младенов.

 Таня Младенова е оби­дена и от факта, че до ден днешен се подмятат обидни намеци за уж за­висимия от алкохола неин баща. „В последните 15 го­дини от живота си татко бе доста болен и не близваше и капка. Той от сърце се смееше на простотиите, че е алкохолик. В крайна сметка не той е президен­тът, който се изтърколи по стълбата на самолет в не­трезво състояние“, отсича Младенова.

 Днес дамата се занима­ва с бизнес, но страни от публичния живот и въоб­ще не се интересува от политика. Единственият намек за близост с чер­вените династии е осле­пителна червена рокля, с която често събира мъж­ките погледи.

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Убиецът на Яна Кръстева Чеци лъже, че е роднина на бившия президент Петър Младенов"

  1. любител   09.08.2012 at 16:19

    Защо му е на този да се хвали че е рода на Пешо Дамаджаната. Малко не го раюзбирам. И тази леля дъщерята славен род, кое му е славното Пешката само в състезание за бармани може да се покрие със слава.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *