Антония Петрова се върна при своя похитител – психопат Бередин!

Антония Петрова и Александър Бередин

  Любовта не признава граници, доказа скандалната миска Антония Петрова. Пернишката красавица се върна при мъжа, който доскоро определяше като битов алкохолик и насилник. Носителката на титлата „Мис България“ и няколко университетски дипломи изумително бързо преодоля драмата си с руснака Александър Бередин. Антония не само му прости, че я отвлече и наби през лятото. Правистката наскоро намери сили и да изтъкне негови добродетели.

„Той е много уравновесен и спокоен. Прав е, че само аз мога да го изкарам от релси. Всичко каквото съм искала да промени, той го промени. Явно е преосмислил нещата“, похвали агресора си Антония преди дни в тв предаване. Допълни, че Бередин й предлагал брак няколко пъти, но тя не приела. Не била готова.

Чудно защо Антония не спомена как я отвлече и преби през лятото, за което самата тя тогава разказа. Екшънът между миската и 46-годишния руснак се разигра в столичния квартал „Бояна“. Антония вечеряла с приятели, когато Александър нахълтал и я издърпал от заведението. Натикал я в колата си и потеглил в неизвестна посока. Преди да изключи телефоните й, Антония звъннала на баща си. Той пък се обадил в полицията. Малко след сигнала органите на реда спрели лъскавия автомобил на Бередин. В него намерили Антония да трепери от ужас гола до кръста и загърната с одеало. Тялото и лицето й били посинени.

„Той има невероятен проблем с алкохола. Мисля, че вече е алкохолик, и то битов. Всяка вечер се прибираше вкъщи, взимаше по една бутилка и си я изпиваше сам. А пиянството му е много лошо, става агресивен. Позволих си да бъда с човек, който е алкохолик. В този невероятен цирк, който направи, също беше пиян. Шофираше пиян“, сподели в интервю Антония малко след случая.

В дните, в които се опитваше да преодолее шока, миската не спря да сипе квалификации за гаджето си. Тогава стана ясно, че той й налагал системен физически и психически тормоз. Мълчала от срам. Живяла в ежедневен ад цяла година, а след нея събрала сили да избяга. Желаела с Бередин да останат приятели. Руснакът не искал да се примири с новото положение и решил да я отвлече. След случая Антония си извадила медицинско свидетелство за нанесените телесни повреди. Заяви даже, че искала да си извади ограничителна заповед, за да не я доближава. Не е ясно кой кого е доближил първи, но е факт, че двамата отново са заедно.

  Любопитна подробност е, че докато Антония обясняваше колко е алкохолизиран и лабилен, Александър развесели приятелите си във фейсбук с кратко съобщение по темата: „Търся младо красиво момиче за системни отвличания до различни екзотични дестинации по света“. С коментара си Бередин даде повод за подновяването на слуховете, че отвличането на Петрова е инсценировка. Версията, че пернишката примадона доброволно се е качила във возилото му, имаше доста поддръжници в светските среди.

„Смятам, че той е психически нестабилен. Не знам дали е имал проблеми в детството, или това са вече сериозни психически отклонения. Ако преди бях склонна да запазя някакво приятелство с него, сега искам този човек да изчезне от живота ми.

Не искам да го виждам. Категорична съм. Не желая да се омъжвам за него, нито да е баща на децата ми“, редеше в медиите Антония. 

Миската даже посмя и да поучава младите момичета. Те не трябвало да се занимават с толкова възрастни мъже. По възможност да избягват и такива с предишни бракове. Най-важно било да следят кандидат-гаджето си колко пие. Ако забележат, че се налива или посяга на жена, да бягат далеч.

„Няма прощаване в тези случаи. Вълкът козината си мени, но нрава – не“, заключи по онова време Антония.

След гневните излияния настъпи дълго мълчание. Миската отказваше да говори за случая. Само седмица-две по-късно се разбра, че тя отново е с човека, който наричаше „психопат“. Антония отрече и обвини вестника, че лъже. Както се вижда с днешна дата, лъжкинята е тя.

Пернишката красавица публикува фотосесии от екскурзии в чужбина в личната си страница във фейсбук. Седмици след травмиращата случка Петрова позираше в Турция, Тунис, Сицилия, а когато настъпи зима – в швейцарски курорт. Антония подминаваше настоятелните въпроси дали е обикаляла света с Бередин.

Казваше само, че била с приятели. Горе-долу по това време гръмна нов скандал около миската.

Природозащитници я погнаха заради животинските кожи, с които се перчи. Провокирана от гневните коментари на непознати в социалната мрежа, Антония написа: „Обичам животните но повече обичам да ги нося.

„Палтата ми не са от защитени видове, нито от диви животни. Норките са толкова диви, колкото и бройлерите, които ядете. Хората са неинформирани, а изказват мнение“, възкликна Антония. Тя обясни, че като носителката на титлата „Мис България“ перфектно е изпълнила каузата си в защита на дивите животни. Даже осиновила соколче. Не разбирала защо хората й се нахвърлят толкова жестоко. Най-вероятно й завиждат, иронизират я недоброжелатели.

Докато се вихреше словесната й война с природозащитниците, някак тихомълком премина официалната вест, че е подновила връзката с насилника си. Без да обяснява изказванията си за руснака след лятната драма, Антония се появи с него на светско събитие. Миската се усмихваше като един опитомен цирков крокодил до звероукротителя Бередин и демонстрираше любовта си към него, сякаш нищо не се е случило.

„Знам, че той много ме обича. Заради мен дойде в България. За него винаги съм била на първо място“, сподели Антония пред единица мярката за тъпота Гала, а водещата изпадна в умиление. Възкликна, че Тоца, както й казват в Перник, трябвало да пази връзката си, защото рядко се случвало да срещнеш точно такава всеотдайна любов. Антония кимаше в съгласие. Явно бе забравила, че преди няколко месеца определи гаджето си като насилник и битов алкохолик.

За странното поведение на миската се понесоха какви ли не слухове. Според тях Петрова простила на руснака срещу значителна сума. Клюките стигнали до пернишката красавица с незначителни изменения.

„Четох подобни неща, че едва ли не сме като в мафията. Определила съм 300 000 евро като цена. Глупости“, възмути се Антония пред Гала, която пък се намръщи от солидарност.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *