Тони Хамстера издейства свободата на Павел Прасето, Църо и Лебешковски от “Наглите”

Антон Петров-Хамстера

Знаковото дело срещу бруталната банда за отвличания „Наглите“ завърши щаст­ливо за четирима от извергите. Вече цяла седмица никой не дава ясен отго­вор на въпроса защо бяха оправдани Павел Петков – Прасето, Цветозар Славчев – Църо и братята Димитър и Радослав Лебешковски.

 Оправдателните присъди на половината от гангстерите будят недоумение на фона на общо 444-те години пандиз, които отнесоха колегите им Прокопи Културиста, Ивайло Евтимов – Йожи, Данчо Релето и Любо Гребеца.

 Не е за вярване, но според решението на съдия Магдалинчева само четирима разбойници са организирали отвличанията на 12 баровци и са събрали 6 милиона лева от­купи от роднините им.

 Пожалените 4-ма изверги дъл­жат свободата си на Антон Петров – Хамстера, категорични са внима­телните наблюдатели на процеса „Наглите“. Павел Прасето, братя­та Лебешковски и Църо отдавна гравитират около застраховател­ния бос и дясна ръка на Алексей Петров -Трактора. Амнистираните разбойници са участвали в най-жестоките похищения на бандата – на Киро Киров, на Ангел Бон­чев и жена му Камелия, на Илиян Цанев и на студента Румен Гунински. Стряскащ детайл от делото е свързан с последната жертва на „Наглите“ – синът на кмета на Правец Румен Гунински.

"Наглите"

  Младежът бе похитен през ес­ента на 2009 г, а малко след като бе освободен след платен откуп от 335 000 евро, групата за отвличания бе разбита. Днес обаче излиза, че не „Наглите“ са Защо оправдаха 4-ма от „Наглите“ Тони Хамстера издейства свободата на Павел Прасето, Църо и Лебешковски отвлекли Гунински – за това ня­мало доказателства.

 Всъщност именно последното похищение на „Наглите“ е най-детайлно разплетено. Защото банкноти от откупа, платен за свободата на студента, бяха от­крити у Тони Хамстера. Събрани бяха и десетки други безспорни улики срещу дясната ръка на мафиот­ския бос Алексей Петров, но в крайна сметка Хамстера отпадна от процеса „Наглите“. Малка утеха е, че Антон Петров е подсъдим по друго знаково дело – „Окто­подите“.

 „Хамстера можеше да бъде осъ­ден за отвличанията, тъй като е автентичният логистик на „Нагли­те“ и човекът, който координира­ше последните жестоки отвлича­ния. Всички хора, с които Антон Петров работеше в бандата на „Наглите“, сега бяха оправдани, а за да няма изненади в Софийския апелативен съд, обявиха за неразкрито отвличането на Румен Гунински„, гневят се столичните антимафиоти.

 Осъдените на първа инстанция Прокопи Прокопиев – Културис­та, Йожи, Данчо Релето и Любо Гребеца едва ли ще смеят да надигнат глава срещу ортаците си. Гангстерите се страхуват да не последват в отвъдното Иван Пайнавелов – Сапата, Юлиян Лефтеров – Кунгфуто и Кирил Кирилов – Шкафа.

 Остава загадка и къде са парите от откупите.

 Според мълвата в подземния свят няколко милиона вече са в ръцете на Прасето, който пред­виждал да изчезне зад граница с тях. С цялото си нахалство пък един от помилваните – Радослав Лебешковски, обяви, че иска да участва в тв предаване със заглавие „Престъпник си търси приятели“.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *