ВИП проститутките станаха двойно по-евтини заради липсата на сутеньорски процент!

Даниел Бурджиев - Дани Обувката

  ВИП проститутките от двата най-силни мафиотски лагера в платената любов – тези на Даниел Бурджиев – Дани Обувката и Алексей Петров – Трактора, вече работят самостоятелно, научихме от достоверен източник. Немислимата доскоро анархия е факт заради опандизването на Обувката и топ сутеньора на Трактора, Антон Петров – Хамстера и продължителния им престой зад решетките включително, където те се намират и в момента.

В ареста е и главата на Октопода Алексей Петров, който вече е изгубил всякакъв контрол над бизнеса си. „Преди имаше стройна организация. И Дани, и хората на Хамстера ни звъняха по телефоните, когато имат клиенти. След заключването им всички техни авери, които останаха на свобода се изпокриха. Никой не ни търси за нищо, организациите им се буквално разпаднаха за ден“, разкри столична компаньонка.

По думите й повечето от момичетата решили да продължат да практикуват древната професия. Дори да искали обаче, нямало на кого от доскорошните си господари да се отчитат. „Разчитаме основно на стари клиенти, на които имаме мобилните номера. Звъним им сами и им се предлагаме. Всяка от нас си държи по 5-6 баровци и се вижда само с тях обясни актуалната так-
тика пеперудка.

Новият метод пък се оказал и далеч по-изгоден и за клиентите. Ако преди те плащали по 1000 лв. на сутеньорите, за да им докарат актуална носителка на някаква титла за мис, то сега дават само 500 лв. директно на момичето.

Проститутката не губи нищо, защото и преди е взимала същите пари с разликата, че останалите 500 лв. от сеанса отивали за мафиотите.

Научихме от приближен източник, че доказателствата, с които разполага полицията и прокуратурата срещу Хамстера, шефът на модна агенция „Май Ейджънси“ Мирослав Йончев, и Дани Обувката са толкова сериозни, че триото ще остане дълги години зад решетките.

Манекенки проститутки обаче се оплакаха, че всички до една са били привиквани в ГДБОП за разпити. Става въпрос общо за над 100 момичета от двете престъпни организации. Спецполицаите им дали да разберат, че телефоните на всички до една са били подслушвани и за службите няма тайни около бизнеса им, така че по-добре да не ги лъжат. В сградата на ан-тимафиотите под строй са се явили и участничките в последния провел се конкурс „Мис София“, защото проявата била организирана от партньор на Обувката с цел да се изберат свежи компаньонки.

В част от подслушаните разговори ясно се чувало как хората от двете сутеньорски групи – на Хамстера и на Дани Обувката, уговарят девойките при кой клиент да отидат, колко време да стоят и каква сума ще получат. Преките свидетелки в предстоящите дела срещу мафиотите ще бъдат над 20 миски, които подробно са описали схемите им и са се съгласили да свидетелстват.

Железни доказателства бяха намерени и при обиските в дома на Даниел Бурджиев, и в апартаментите на аверите му. Спецполицаите от ГДБОП откриха множество банкови преводи и вносни бележки към търговски банки в страната за суми с обща стойност около 200 000 евро, както и нотариални актове за недвижими имоти в София.

Тарифите на проститутките при Обувката вървяха между 500 и 600 лева, а за поръчки извън София – между 800 и 1000 лева. Съвсем отделно пък било ценообразуване за чужбина.

Една част от клиентите искали да си взимат манекенки за секс уикенди извън страната. Дестинациите са били основно в Гърция, Турция, Германия и Дубай. 48-часова компания на луксозна компаньонка извън България струвала точно 3000 евро плюс поети пътни разходи и хотел на момичетата за сметка на клиента.

Впоследствие парите се взимали от Дани Обувката и се разделяли 60 на 40 в полза на девойките.

В организацията на Алексей Петров се работело 50:50, а цените същите. При промяната на условията през годините част от момичета мигрирали спокойно ту в едната, ту в другата структура.

„Дани държеше да прави секс с всяка от нас, докато при Хамстера не беше така. Човека на Алексей го интересуваха основно парите, а не да ползва телата ни за лична консумация“, твърди запозната компаньонка.

Разбра се, че много солидни писмени доказателства за престъпна дейност спецполицаи са намерели в апартамента на интимната приятелка на шофьора на Антон Петров – Цветко Цветков. Той също беше арестуван с шефа си на 26 юни тази година. Ченгетата се натъкнали на счетоводни тетрадки, в които е описано с имена и цени всичко заработено от подчинените им Проститутки.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *