Сектор Б пита: Голият з*дник на Наско Сираков ли е “Левски”?

Илиана Раева и Наско Сираков
Илиана Раева и Наско Сираков

  Сектор Б настръхна фещу нападките на Илиана Раева, която от няколко месеца води истинска война срещу левскарската публика. През последната седмица няколко телевизии показаха изнервената до истерия бивша гимнастичка, която изригваше, че тя и мъжът й Наско Сираков са „Левски“, а не феновете.

На последните избухвания на Раева ултрасите отговарят с въпрос: „Вие искате с мъжа си да олицетворявате любимия ни отбор. Голият з*дник на Наско ли е „Левски“, или пурата и рулетката?“. Привържениците очевидно не са забравили, че Сираков си събу гащите пред синята публика като футболист в знак на неуважение. А според слуховете днес легендарният голмайстор е силно зависим от хазарта.

Фенове на "сините" находчиво отговарят на нападките на политичката Илиана Раева
Фенове на „сините“ находчиво отговарят на нападките на политичката Илиана Раева

Не може нашият тим да става заложник на едно семейство, чието нахалство и претенции са безкрайни, смятат феновете. Те са на мнение, че Наско Сираков винаги е работил за личния си интерес, а не за „Левски“. „И като футболист, и като ръководител той беше единак. Вкара много голове за отбора ни, но бе единственият играч от онова поколение, който получи трансферна сума от клуба си, когато ходи да играе във Франция. Останалите момчета като Ники Илиев и Гиби Искренов нямаха претенции да взимат от парите, които бяха за „Левски“. Със Станимир Стоилов бяха единствените ръководители в най-новата история на „сините“, които получаваха комисиони от трансфери на футболисти. Да не говорим за случаите, в които Сираков директно си е искал пари от футболисти, за да играят в отбора“, коментира един от най-болните привърженици на тима – Иво Петков.

Много от феновете са на мнение, че когато е извън „Левски“, Наско Сираков е използвал всички лостове и средства, за да прави мръсно на родния си клуб. Целта била една-единствена – да покаже, че без него „Левски“ не може да съществува. От агитката обещават няколко плаката по време на дербито, които ще покажат отношението към семейството, фенклубът „София Запад“ пък разпространи открито писмо до медиите, с което казва: „Последно сбогом, семейство Раеви!“.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *