Рапърът Криско: Употребявам наркотици, но легални!

Криско

  По неволя с появяването си на музикалната сцена Криско опроверга всеобщото схващане, че сексът продава. Преди да се прочуе в национален мащаб с песните си, рапърът от Габрово блесна в домашно порно клип. Противно на очакваното, еротичните кадри, в които незнайна девойка му прави фелацио, не му донесоха слава. С нея Криско се oдоби, след като сътвори няколко хита, които не спират да се въртят от месеци по радиа и телевизии. Към днешна дата младият музикант отказва да говори за домашното си порно. На всички други въпроси Криско отговаря прямо и изчерпателно.

Началото на кариерата му съвпада с идването му в столицата. Кристиан, както е цялото име на музиканта, попада в София, след като го приемат в специалност „Поп и джаз пеене“ в Националната музикална академия. Едновременно с това учи и „Тонрежисура“ в НБУ, където има да взима още някои изпити. Като тонрежисьор е работил за кратко през 2008 г. в Радио 1, по което проличава и категоричния му избор да се посвети на музиката. Влечението му към нея е по наследство.

„Винаги съм искал да се занимавам с музика и не съм имал резервен план, ако не се беше получило нещо. Все пак и родителите ми са музиканти, преподават пеене, китара, солфеж“, обяснява габровецът.

Преди да завладее сцената и да измести ветераните в поп музиката, като дете Криско се изявявал в някои телевизионни предавания. Музата обаче го връхлита, когато вече е студент. Започва да пише песни, които бързо набират популярност. Талантът му прави впечатление на Миро и Елица Тодорова. Неочаквано на Криско му се налага да съчетава самостоятелната си музикална кариера с тази на текстописец и композитор.

Миналата година младежът създаде песента на Миро „Слагам край“ и тоталния хит на Дивна „Ти не можеш да ме спреш“. Оттогава насам всяка следваща песен на Криско се превръща в хит.

Последните му са „Разрешена любов“, „Почивни дни“ и „Кой ден станахме“, в която си партнира с Ангел и Мойсей.

„Успях да пробия, защото имам желание да работя. След като започнах да правя песни, все по-често ми се обаждаха известни изпълнители. Поздравяваха ме и искаха да работим заедно. Това още повече ме караше да се развивам. Нямам някаква формула за хит. Вдъхновението ми идва на момента, спонтанно. Седнеш ли по задължение да мислиш музика, не е същото“, казва Криско и подчертава, че не изпълнява paп музика. Смята, че това е грешно понятие. Уточнява, че в неговата музика има поп, хаус, фолклор, хип-хоп, дъбстеп.

Не се притеснява от провокативните текстове на песните си. Родителите му също. Майка му и баща му не се възмущавали дори от пиперливи изрази като този от „Почивни дни“: „Бременно момиче, как ухаеш на аборт

„Как?! Екстра си ги приема семейството ми. Да не съм казал някоя лъжа?! А и това е извадка от контекста. Цялото изречение е „Правиш глупости на скъп курорт – бременно момиче, как ухаеш на аборт“. Доста млади момичета отиват на яхти на богатите гъзета и си тръгват вместо с пръстен с надут корем“, обяснява Криско. Музикантът не крие, че десетки млади фенки без срам го оферирали по негови участия. На въпроса дали се възползва от поканите им, Криско отговаря многозначително.

„Думата „възползвал“ не е най-точната в случая. Ще кажа само, че съм ходил в други държави, обаче толкова красиви жени на глава от населението има само в България“, казва Криско и допълва, че няма приятелка.

Последно слуховете обвързваха младата звезда в страстни авантюри с колежките му Елица Тодорова и Надя от „Дийп зоун проджект“. Нито една от двете обаче не владее сърцето му. След като наскоро приключил връзката си с неизвестна дама, Криско решил да си отдъхне от любовни трепети и драми.

„Свободен електрон съм. Доста пътувам и така съм си добре засега“, казва певецът. За многобройните му фенки вероятно е важно да се подчертае, че се определя като моногамен. Не било правилно според него рапърите да се поставят под общ знаменател, като им се приписват безброй прегрешения с наркотици, безразборен секс и скандали. За първото обаче е склонен да се съгласи, че присъства в живота му.

„Употребявам наркотици, но легални. А сега, де“, през смях възкликва Криско и отказва да уточни какви стимуланти използва. Иска да говори само за музиката си, а не за личния си живот. В момента работел върху песни за пет изпълнителки, а за началото на есента щяло да излезе новото парче, което е сътворил за младата си колежка Дивна.

Криско категорично отрича последния слух, който го вкара във война с фолкпевицата Андреа.

Според клюката музикантът бил заявил, че не желае да прави дует със сексапилната представителка на лекия жанр.

„Не съм казал такова нещо. Не я познавам лично, но забелязвам, че е много упорита в работата си, прави международни проекти и има много фенове. Казах, че не искам да правя дуети с фолкизпълнители. Просто не е музиката, която ми харесва. Бих направил на някои от тях поп песен, за да сменят стила малко, но без мое участие като певец“, откровен е Криско.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

5 Отговора за "Рапърът Криско: Употребявам наркотици, но легални!"

 1. криско   27.09.2015 at 13:54

  много те обичат

  Отговор
 2. фики   27.09.2015 at 13:56

  много те обичат

  Отговор
 3. Анонимен   27.09.2015 at 13:56

  хахаха

  Отговор
 4. Анонимен   27.09.2015 at 13:58

  хеи как си

  Отговор
 5. Анонимен   27.09.2015 at 14:00

  много си хубав и от каде си ти

  Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *