Янко Ваташки отваря първия легален бардак в София

Янко Ваташки - Лудия

  Янко Ваташки – Лудия, които преди дни регистрира партия в съда с наименованието „Национално сдружение съвършена България“, има намерение да приюти в сдружението си не само онеправдани затворници, а и хиляди проституиращи българки.

Страховитият герой от криминалните хроники очаква да излезе от затвора през лятото и партията му да участва на изборите. В момента Янко Лудия е в Софийския затвор, където излежава 7-годишна присъда за отвличане и побой над арабина Мохамед Ати, извършено през далечната 2002-ра. Според осъдителната присъда на Янко Ваташки разбойникът от село Друган рекетирал йорданеца за 100 000 долара, като парите били от сделка със синтетични наркотици.

Заради участието си в предстоящите избори обаче Янко Ваташки се надява да излезе предсрочно от пандиза и да започне нов начин на живот. Всъщност адвокатите на разбойника легенда твърдят, че Лудия даже е просрочил изтърпяването на присъдата си, тъй като имал излежани години наред в арестите без повдигнат обвинителен акт.

При положение че излезе скоро от затвора, Янко Ваташки планира да отвори първия легален публичен дом в София. В него щели да работят само проститутки, които преди това са се регистрирали в НАП, че упражняват най-древния занаят. И тъй като в България се преследва сводничеството, а не проституцията, Янко Лудия щял да се пише като хазяин на публичен дом, който отдава стаи под наем на момичетата, а същевременно и ги охранява.

Паметливи свидетели на безкрайните изцепки на Янко Ваташки – Лудия си спомнят, че през годините разбойникът си спечели репутацията на кошмарен клиент на проститутките в цяла България. Редовен номер на коравосърдечния бандит бе да отвлича момичета от бардаци и да ги държи по няколко дни в къщата си в село Друган, без да им плаща.

В края на 90-те на миналия век Янко Ваташки стопанисваше за кратко и публичен дом в центъра на София, който бе под контрола на висаджийския бос Георги Илиев. Бардакът обаче функционира едва няколко месеца, след което затвори врати. Оказа се, че Янко Лудия подарявал момичета на свои приятели, които не си плащали, а накрая жриците оставали без пукнат лев. Така Главния разжалва протежето си като сутеньор.

Днес Янко Ваташки твърди, че се е променил и че иска да се бори за правата на „черните овци“ в България. Лудия се жалва от лошите условия в Софийския затвор и твърди, че пандизчиите в България са третирани по-лошо и от кучета.

Самият той обаче също има няколко зверства, извършени зад стените на пандиза. През лятото на 2005 г. Янко Ваташки организира брутален спектакъл в затвора за рождения си ден. Тогава разсъблечени и с каишки на вратовете, 4-5 затворници от ромски произход лазеха в краката на 30-40 други пандизчии и пееха над половите им органи

Доко, Доко“ и „Честит рожден ден“. Двамата основни участници – Кьоравия и Цигулката, даже осъществиха сексуален акт, който бе режисиран от Янко Лудия. След като вулгарните кадри видяха бял свят, директорът на Софийския затвор бе уволнен.

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Янко Ваташки отваря първия легален бардак в София"

  1. АДВОКАТ ЕЛЕН ЯНКОВА   08.03.2013 at 20:57

    АДВОКАТ СЪМ НА ЯНКО ВАТАШКИ И ПЪРВИ ЗАМЕСТНИК ПРЕДСЕДАТЕЛ НА УПРАВИТЕЛНИЯ СЪВЕТ НА “ НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ СЪВЪРШЕНА БЪЛГАРИЯ „.
    НИЩО ОТ ИЗНЕСЕНОТО В СТАТИЯТА НЕ ОТГОВАРЯ НА ИСТИНАТА.ЯНКО ВАТАШКИ НИКОГА НЕ СЕ Е ЗАНИМАВАЛ С ПУБЛИЧНИ ДОМОВЕ , ПРОСТИТУТКИ,НЕ Е ОТВЛИЧАЛ И ДЪРЖАЛ В КЪЩАТА СИ В ДРУГАН НИКАКВИ МОМИЧЕТА. ТОВА СА НЕЛЕПИ КЛЕВЕТИ,КОИТО ЗАСЯГАТ ЧЕСТТА И ДОСТОЙНСТВОТО МУ. СТАТИЯТА Е ПРЕПЕЧАТАНА ОТ ВЕСТНИК “ УИКЕНД“.В ПОНЕДЕЛНИК ЗАВЕЖДАМЕ ДЕЛО ПРОТИВ ВЕСТНИКА .НЕКА ДОКАЖАТ ТВЪРДЕНИЯТА СИ ПРЕД СЪДА ИЛИ ЩЕ ПЛАЩАТ ОБЕЗЩЕТЕНИЕ ЗА ВРЕДИ-ИСКЪТ Е ЕДИН МИЛИОН ЛЕВА.“НДСБ“ ЗАЩИТАВА ПРАВАТА НА ХОРАТА В НЕРАВНОСТОЙНО ПОЛОЖЕНИЕ-ЗАТВОРНИЦИ,СИРАЦИ, ИНВАЛИДИ , СТАРИ ХОРА.ОБИДНО Е ДА СЕ ГОВОРИ ЗА ПУБЛИЧНИ ДОМОВЕ И ЖРИЦИ НА ЛЮБОВТА ,КОГАТО ДЕЙНОСТТА Е СЪС СОЦИАЛНА НАСОЧЕНОСТ И Е ХУМАННА ДЕЙНОСТ. В “ НДСБ“ ЧЛЕНУВАТ БЛИЗКИ,РОДНИНИ И ПРИЯТЕЛИ НА ЗАТВОРНИЦИТЕ, АДВОКАТИ ,ОБЩЕСТВЕНИЦИ, ДЕЙЦИ НА КУЛТУРАТА И УЧИТЕЛИ.

    Отговор
  2. АДВОКАТ ЕЛЕН ЯНКОВА   08.03.2013 at 21:19

    https://www.facebook.com/ndsb.advokat.yankova
    ТОВА СА ЛИНКОВЕ КЪМ БЛОГА НА ЯНКО ВАТАШКИ И ФЕЙСБУК ПРОФИЛА НА ДВИЖЕНИЕТО.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *