Пътниците в рейс по маршрута Бургас – София, опъват чадъри, да не ги мокри дъжда

Рейс на "Юнион-Ивкони"

  Истинско изпитание се оказва пътуването в дъждовно време с рейс на известната транспортна фирма „Юнион – Ивкони„. В това се убедиха тези дни граждани, ползвали услугите на въпросната компания по маршрута Бургас – София. От автобуса клетниците слязоха вир вода.

При рукналия навън дъжд малко след Бургас таванът на синьото возило прокапа и хората бяха принудени да отворят чадъри. В определени моменти водата шуртеше като из ведро и половината седалки станаха локви.

Бесни, че са платили по 28 лева за уж луксозно пътуване, измокрените граждани решиха да потърсят сметка от шофьора. Поискаха водачът да направи нещо, та ситуацията да се промени, а той само вдигна рамене, проронвайки: „Дъжд вали„. Впрочем и човекът зад волана не бе в завидно положение. По неговото теме също почукваха дъждовни капки.

 „Пълна идиотщина! 6 часа да пътувам с вдигнати ръце, за да удържам с длани стичащата се вода. „Юнион-Ивкони“ вместо да спонсорира клиповете на Сашка Васева, да инвестира в автобусния си парк. Няма ли кой да контролира с какви таратайки печалбарстват превозвачите в България „, справедливо се възмущаваше млада жена в края на изпитанието си.

Уви, ако на въпросната девойка пак й се наложи да пътува от Бургас до София, ще трябва отново да използва същата транспортна фирма. Компанията е почти монополист на този маршрут, както и на много други. Ако останалите превозвачи имат по един-два рейса на ден от и до морския град, то „Юнион-Ивкони“ е с цели 18 в двете посоки. Така че конкуренция почти липсва.

Молим се разбрицани да са само таваните на автобусите, а не и ходовата им част. Защото тогава може да стане страшно, че дори и трагично.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *