Подземният Наркобос Ивайло Борисов (Ториното) – Приятел с групата на „Наглите“

Ивайло Борисов – Ториното

МВР арестува за пореден път криминално проявения Ивайло Борисов – Ториното като тартор на престъпна група за разпространение на наркотици и веднага го обяви за близък на Златко Баретата в официалния си сайт.

Всъщност Ториното е един от лейтенантите на Баретата, но преди три години, разказва запознат с отношенията в ъндърграунда.

След разбиването на бандата на Златомир Иванов в началото на 2009 година, отношенията между двамата охладняват.

Златко Баретата беше осъден на 8 години затвор за разпространение на наркотици. Неизвестен и до момента снайперист го простреля преди три седмици на влизане в Съдебната палата, преди делото да се гледа на втора инстанция.

Ивайло Борисов – Ториното и Златко Баретата в съда

По същото дело бе напълно оправдан соченият от МВР за негов човек Ивайло Борисов – Ториното, който бе арестуван в неделя и обвинен в разпространение на наркотици.

„Ченгетата вече не знаят коя игра играят. Шефът на БОП-а Станимир Флоров разказваше преди седмица по вестниците, че Баретата не се занимава с наркотици отдавна. Сега неговата служба арестува Ториното и веднага започват да тръбят, че групата му за разпространение на наркотици се ръково ди от Златко Баретата“, смее се играч от средно ниво в ъндърграунда. Той разказва, че Иво Ториното е бил подозиран от Златко Баретата, че е помогнал на прокуратурата с доказателства по делото и затова се е разминал с оправдателна присъда за разлика от шефа.

Всъщност Ториното бил близък и на Даниел Димитров – Данчо Релето, от групата на „Наглите„. Двамата били близки приятели и в миналото дори били партньори в кражбите на коли. След това Релето се преквалифицира в похитител, а Ивайло Борисов – Ториното започва да се занимава с рекет.

Тихомир Георгиев – Тишо Боксьора

Точно заради близостта между двамата в началото на разследването срещу бандата за отвличания има съмнения, че Златко Баретата стои зад тях. Оказало се обаче, че Релето и Ториното не знаели за другите дейности извън кражбите на коли, с което се занимавали съвместно.

Ивайло Борисов – Ториното е най-младият ръководител на организирана престъпна група. Той е само на 26 години, но стажът му в престъпните среди е забележителен.

В протокол от делото срещу него и Златко Баретата, по което е оправдан, има следните реплики на Ториното:

Тихомир Георгиев – Боксьора и Димитър Вучев – Демби стреляха по мен в Горубляне. На мен Демби ми каза, че той е полицията. Дни по-късно в дома ми дойдоха барети“.

Освен това той е дал показания, че Демби и Боксьора са стреляли по Юри Галев през 2008 година, а после пред ченгетата са накиснали него.

„Нищо чудно Демби за пореден път да е наговорил врели-некипели в полицията и затова да са арестували Ивайло. Ако наистина се е занимавал с наркотици, то е било, без да се отчита на никого, защото е достатъчно луд да не му пука. А Демби все още си вярва, че ще се завърне на този пазар с чадъра на ченгетата“, разказва човек, който в миналото е бил близък до средите на наркоразпространителите.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *