Пиарката Кристина Спасова забогатя набързо от реклама

Кристина Спасова има два офиса за 500 000 лв. в сграда на бул. "България"

  Скандалната пиарка Кристина Спасова, която вече се проверява от прокуратурата, е ангажирана и с рекламата на държавните ловни стопанства. Това разкриват отлично запознати експерти от бранша. Досега бяха известни само договорите й със земеделското стопанство и някои общини. Оказва се, че размахът й в сключването на договори с доста по-широк.

Запознати източници твърдят, че и този договор е осигурен със съдействието на земеделския министър Мирослав Найденов. Не е известна обаче сумата, която е получила Спасова, но със сигурност тя не е никак малка.

Още повече че държавните ловни стопанства трябва да се рекламират и в чужбина, откъдето идват повечето им клиенти.

Мирослав Найденов

25-годишната Кристина Спасова дължи цялата си кариера и огромните пари, които натрупа в много кратък срок, на земеделския министър, разказват източниците. По техни наблюдения той лично я лансирал пред шефове на големи държавни и частни структури.

Любимата на Найденов пиарка обаче не блести нито с образование, нито с професионален опит. Тя била възпитаничка на университета в Благоевград, като запознати твърдят, че е само с бакалавърска степен Според тях документите, които подготвяла, изобилствали с правописни грешки, но това не й пречело да се държи изключително нагло. Другото, с което правела впечатление Кристина Спасова, били изумително високите тънки токчета, с които потропвала из Земеделското министерство.

Кариерата на Кристина Спасова тръгва от Агенцията по безопасност на храните към Министерството на земеделието и храните. Само 4 дена след като я напуска през 2011 г., регистрира фирмата си „Кей ЕМ Ком“. Въпреки че е съвсем нова компания, тя печели поръчка на земеделското ведомство за популяризиране на Програмата за развитие на селските райони във Фейсбук и Туитър. Стойността на договора е 94 хил. лева.

Спасова започва редовно да печели и други пиарски поръчки.

Например през юни 2012 г. получава договор за 35 000 лева, осигурени от проект по Оперативна програма „Регионално развитие“ и община Ракитово. Срещу тези пари фирмата й трябва да рекламира изграждането на „Джурасик парк“ край родопското село Дорково.

Въпреки крехката си възраст Спасова вече се води собственик на част от завода за преработка и консервиране на диворастящи плодове и гъби „Био Ем Ди“ – Берковица, което е изключително печелившо предприятие. Мнозина обаче са убедени, че тя е само подставено лице.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *