Миа Сантова и сестра й се съдят от години за бащиното наследство

Миа Сантова

   Вече 2 петилетки водещата Миа Сантова не си говори с 20 години по-голямата си сестра Мила. Това подшушнаха близки на журналистката.

Повод за раздорите между двете е фактът, че баща им Христо Сантов не написал завещание, преди да си отиде от белия свят.

Миа и Мила са дъщери на сценариста на филма „Смърт няма“ Христо Сантов. Нито телевизионерката, нито сестра й, която е специалистка по народно творчество, страдат от недоимък или покрив над главата си. Точно обратното – ширят се в огромни апартаменти в идеалния център на София. Двете обаче се конкурират от малки, затова се съдят за наследството, оставено им от татко им. Съвсем наскоро сестрите заровиха томахавките и се споразумяха да разделят всичко поравно.

Проф. Мила Сантова, доктор на изкуствознанието

  Миа решила да изглади отношенията с кака си още преди 2 години, когато журналистката претърпяла изключително   тежка   операция. От какво точно се е спасила 38-годишната блондинка категорично не желае да разкрие. Именно тогава обаче водещата разбира, че здравето, а не кариерата е по-важно и че всички дрязги не си струват главоболията.

Миа развива коварното заболяване след раздялата с продуцента Нико Тупарев, повлиява й най-вече фактът, че шом я изоставя.

Журналистката разбира от познати, че докато Нико уж ходи с нея, междувременно върти любов и с друга дама – известната рекламна шефка Екатерина   Попова.   Нико води Катя в гражданското, женят се и тя му ражда дете. Мълвата твърди, че продуцентът дори не уведомява Миа, че къса с нея. Просто спира да й вдига телефона.  

Миналата година  обаче, когато разбрала, че Нико отново е сам, Сантова споделила    пред    приятелки: „Господ си знае работата, на него никоя жена не му е достатъчна.

В момента тв водещата ревниво крие интимните си преживявания. Клюката гласи, че в обятията й е доста по-млад от нея мъж, когото дори приютила в разкошния си апартамент.

 

Конфликтна

Че Миа Сантова е конфликтна личност, знаят почти навсякъде, където е работила – и в Нова тв, и в сп. „Мадам Фигаро“. На последното бе главен редактор, преди да започне да си мери егото с издателите и да я освободят. За малко Сантова се задържа в телевизиите „Диема“ и „Про.БГ“, където беше изпълнителен продуцент. Сега, когато е отново водеща в друга медия, шефовете й очакват „чудеса“ от нея, но познатите й казват, че амбициозната и напориста Миа се е превърнала в мило и добро момиче.

 

Баща й Христо Сантов

Христо Сантов е бил генерален директор на Българската кинематография през 60-те и 70-те години. След като го свалят от поста, комунистическата власт го праща в Париж да усъвършенства френския език. Като се завръща, става директор на София прес, след това го пращат посланик във Финландия. Бил е и главен редактор на в. „Народна култура“.

Още сензации:

loading...

3 Отговора за "Миа Сантова и сестра й се съдят от години за бащиното наследство"

 1. Elena   19.03.2012 at 16:53

  Тази информация не отговаря на истината в нито един пункт

  Отговор
 2. кураре   09.05.2012 at 17:43

  ами комунистическо Дсарски издънки. Преди добре сега по добре. От такива нахалници способните остават назад. Е, слаба Богу днес за тези способни хора има и други поприща. А Мила Сантова е нахална, слабопродуктивна, много амбициозна и посредствена в науката. Ако се съди по устата й , ще кажеш- умна, но ако прочетеш една страница ще кажеш- горката наука.

  Отговор
 3. анти кураре   27.05.2015 at 19:33

  Кураре, кураре, не случайно и името ти такова. Само ДС и злоба са ти в главата. Пък седни малко, помисли. Ама дали можеш, след като и присъди за наука раздаваш, работата е ясна…

  Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *