Любовникът на Гала – Стефан – на два пъти арестуван

 

Гала и Стефан Николов

За повечето хора, връщането към спомените е приятно преживяване, свързано с носталгия към хубав, но отминал период от живота им. Има обаче и персони, които не искат да се сещат какво са вършили преди. Те упорито крият миналото си от всички и изтръпват от ужас при мисълта, че делата им могат да бъдат разкрити. Точно такава е ситуацията и при Стефан Николов – любовника на Гала от 6 години.

Откакто особата му влезе под светлините на прожекторите, Стефан представя себе си за скромен средностатистически мъж, занимаващ се с частен бизнес. Избягва обаче да дава подробни обяснения за естеството на заниманията си и оставя съвместните им интервюта с Гала изцяло в нейни ръце.

Николов има сериозна причина да стои в сянка от публичното внимание, твърдят запознати. Преди десетина години той въртял доста тъмни дела.

Значително по-младият от водещата на „На кафе“ мъж участвал в далавери с източване на банкомати. Той бил спец по копиране на кредитни и дебитни карти и се справял като факир с устройствата за транзакции. Действал в група със свои авери, които се вихрели по банковите устройства в няколко столични квартала.

Най-интересната подробност е, че престъпните деяния на Стефан Николов не останали безнаказани. Любовникът на Гала бил арестуван на два пъти при спецакции на МВР срещу престъпната група, в която членувал.

Схемата, по която приятелят на тв звездата крадял чуждите пари, вече е ясна. „Титулярът използва картата на банкомат, а данните от магнитната й лента се копират чрез предварително монтирано устройство. След това се създава фалшива карта, с която неправомерно се теглят авоарите на собственика“, обясняват ченгета.

С днешна дата Стефан не се води на отчет при органите на реда, а тъмните му деяния никога не биха могли да бъдат потвърдени със сигурност, тъй като досието му в полицията е изтрито. Това става благодарение на хватка в закона, според която, щом изтече давността на прегрешенията, обвиняемото лице подава молба всички налични документи за нето да се изчистят от полицейския архив. Най-вероятно Стефан е сторил точно това. Затова и днес се представя за чист като момина сълза бизнесмен.

Когато Николов започна връзката си с водещата на „На кафе“, бе изнесена информация, че е собственик на няколко сервиза за поправка на мобилни апарати и устройства към тях. После се заговори, че Гала нямала никакъв късмет, тъй като подобно на първия й съпруг Косьо Будев, младият й любовник също фалирал и тя била принудена да го издържа с приходите си от телевизията и рекламните клипове, в които се снима.

Да, слухът е донякъде истина. От две години Стефан яма нищо общо със сервизи за джиесеми. Той обаче не е оставал дълго без работа и в момента припечелва от дейността си във фирма, занимаваща се с електромобили. Последните не са особено популярни на родна земя, но надеждите на господина са да станат хит в бъдеще и с тях да може да осигури охолен живот за половинката си Гала.

Освен водещата Николов трябва да издържа още един много важен човек в живота си – дъщеря му от първия му брак Никол.

Малката е на пет години, а когато татко й изоставя нея и майка й Росица заради авантюрата с тв звездата, е невръстно пеленаче.

Стефан без угризения зарязва семейството си и отказва да контактува с бившата си жена, която и досега продължава да ненавижда Гала. Месечната издръжка, която далавераджията с кредитни карти плаща за наследницата си възлиза на мизерната сума от 80 лева. Абсолютно невъзможно е да се гледа дете с толкова малко пари.

Е, напоследък господинът лека-полека осъзнава родителската си отговорност към Никол и се вижда с нея веднъж седмично. Момиченцето дори изкара Великденските празници с татко си, новата му жена Гала и нейната щерка Мари. Тримата бяха показани като щастливо семейство в ефира на „На кафе“ навръх Възкресение Христово.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *