Котаракът на Бойко – Александър Сталийски обира желязото от стадион „Георги Аспарухов“

Александър Сталийски

  Котарака Александър Сталийски е най-доволен от разрушаването на стадион „Георги Аспарухов“. Шефът на федерацията по културизъм е пуснал свои фирми да оберат желязото от потрошеното съоръжение. Така в сметките на галеника на премиера Бойко Борисов ще влязат близо 800 хил. лева печалба, изчисляват завистливи роми.

Именно циганите бяха първите, които опитаха да нападнат „Герена“ след взривяването на стария стадион. Те още в първия ден се нахвърлиха като ято гарвани върху отломките, но полицията ги разгони, за да разчисти терена за багерите и камионите на Котарака.

В част от свободното си време Александър Сталийски-младши се прави на левскар.

Разрушаване на Стадион "Георги Аспарухов"

Сега обаче лъсва, че любовта му минава през джоба. Очевидно фирмите му не са имали особени проблеми да се докопат до отпадъчното желязо на „Герена“. „Левски“ от години се управлява от Тодор Батков, който е готов да се прегъне на две пред всяка власт в името на собственото си благополучие. Мустакатият адвокат дори изпада в комични ситуации когато не знае кой политик да нацелува след избори. До предния ден е агитирал за едни, а на следващия – мляска по бузите другите. „Така се оцелява в криза, а не като нашите, които не слушат“, коментират гъвкавия кръст на Батков цесекари.

И другият шеф в „Левски“ – Иво Тонев, е мил на сегашните управници. Това съвсем разкрива къде е заровено кучето.

За милионите левскари остава тревогата дали наистина има пари да се изгради нов модерен стадион, или „Георги Аспарухов“ бе разрушен, за да напълни джобовете си Александър Сталински. Близкото бъдеще ще покаже.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *