Кмет от ГЕРБ взе изгодна концесия за 35 години!

Румен Арнаудов

Селският управник Румен Арнаудов, кмет от ГЕРБ, на сатовчанското село Плетена, се уреди с изгодна концесия до 2047 година. Така селският кмет осигури бизнеса и на внуците си взимайки под аренда най-скъпите облицовъчни камъни „гнайс“.

Сегашното правителство даде концесията за добив на камък на едноличните търговци Румен и Айтен Арнаудови. Така фирмата на кмета, ЕТ „Румен Арнаудов“, ще прави добив на гнайс от находище „Ерковище“, разположено в земите на сатовчанското село. В момента съвсем резонно управника е дал фирмата на съпругата и синът му. Те са обявили, че щели да инвестират в добивът 155 000 лева, а очакваните постъпления в държавната хазна са 743 000 лева, обявиха от правителствената прес служба. Интересното е, че кметът печели местният вот с

Гнайс

подкрепата на ГЕРБ. като на предизборната му кампания в селото пристигнал лично вътрешния  министър на България Цветан Цветанов. Това е второто кметуване на Арнаудов, първият му мандат премина като независим кмет. Интересно е, че 55-годишният управник е бил с агентурно минало. Това става ясно, след като комисията по досиетата отвори  преди две години досието на Арнаудов. Кметът е бил сътрудник на бившата Държавна сигурност с псевдоним Ленко. А миналата година неизвестни лица взривиха багер на семейната му фирма, а наскоро селският кмет заведе дело за клевета и обида против лесничея в Сатовча Цветан Марински. Делото е защото Марински  бил обявил публично в местните медии, че кмета години наред е добивал камъни незаконно, без разрешение. Дори да е бил прав, вече добива на кмета ще е напълно законен.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/304VmYekGZA

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Кмет от ГЕРБ взе изгодна концесия за 35 години!"

  1. Росица Ризова   09.08.2012 at 15:40

    Човекът какво си е мръднал пръста, та се е уредил в живота до 9 коляно. Аз съм принудена да чета от сутрин до вечер, да ходя по интервюта за работа, да ходя по инстанциите а този документ не съм набавила, а онзи все недостатъчно документите. Все едно не отивам да работя, а да крада. И после след някой и друг ден душманите ме съкратят, понеже им се види че много съм била благоденствала. Всичко постигам с неимоверен труд. Искам да разбера как едни и същи се сдобиват с нещо тежко, евтино и държавно. От небето ли падат?

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *