Измамник лъсна върху билборд

"Взема парите и бяга! Пазете се", пише на стената на срама

  Билборд на срама привлича погледите на шофьорите на Околовръстното шосе, на метри от разклона за „Банкя“. На него собственик на столична рекламна агенция е изтипосал бизнесмен менте, завлякъл го със 7000 лева.

„Пазете се, измами ме! Пламен Атанасов, бивш собственик на магазин за паркет, мами, взима парите и бяга!“, пише с огромни букви на рекламното съоръжение. Това е първият подобен борд не само у нас, но вероятно и в Европа.

Пламен Атанасов изпукал парите на хората да води Дебора в чужбина

Мъжът от билборда е доскоро никому неизвестният Пламен Атанасов. Въпросният тип се прочу, като се обясни в любов на известната на себе си и роднините си чалга певица Дебора, която редува микрофона с друга „престижна“ длъжност – разносвачка на табелата между рундовете в шоуто „Сблъсък“.

Измамникът Атанасов, който вече е в графата „бивши“ на Дебора, поръчал на рекламната агенция да изработи няколко билборда, които монтирал на централни столични кръстовища.

Влюбеният Ромео поръчал билборд с любовно обяснение, след това не го платил

На практика любовните билбордове са от изпълнителя на поръчката, тоест от мен, а не от Атанасов“, опозори бившия чичко-паричко на Дебора собственикът на агенцията Йордан Цанов.

Към него Атанасов, който се изживява като голям паралия, заборчал със 7000 лева, натрупани и от куп други поръчки към рекламната му фирма. Пишман богаташът имал бизнес с паркети, но покрай него завлякъл сумати клиенти. Не доставял поръчаната стока, не връщал и заплатените за нея пари. С тях пък се правел на мъж пред злополучната чалга дива Дебора и редовно я разкарвал на скъпи почивки и шопинги до Италия и други дестинации.

Срещу измамника собственикът на рекламната агенция е завел преписка в 8-о РПУ. От билборда си „ужиленият“ бизнесмен призовава и други излъгани от Пламен Атанасов да сторят същото.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Измамник лъсна върху билборд"

  1. Галя   30.07.2013 at 12:04

    Ако тръгнем да слагаме всички измамници по билбордовете… няма да остане място за реклами! В България измамници под път и над път. Това е, няма закон, който да предпазва хората.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *