Пияната Дебора пак стана за резил!

Фолкпевицата Дебора показа в Биг брадър мост уонтед такова страшно лице на представителите от попфолка, че потресе не само зрителите, но и собствените си колеги.

Тя прекрачи прага на къщата вече пияна. Вътре се донакваси. Започна да дрънка глупости и да се заяжда с всички. После хукна  полугола из къщата, за да привиква мъжете в леглото си. Накрая заспа на дивана в хола с разкопчаната  рокля. На другия ден се извини на съквартирантите и зрителите и се оправда, че изпила едно уиски за кураж, комбинирала го с хапчета за успокоение, незнайно какви, и така се замъглила, че й се губи първата нощ в Къщата.

Аз принципно не пия, удари се в гърдите тя и хората й повярваха.

Само три дни по-късно обаче, отново се отряза като донски казак и хукна по ефирна нощничка в студа, за да се овъргаля в спалните чували с рапъра Дий. Луди стенания, възгласи „искам още“, охкания и други специфични звуци показаха какво точно се е случило във вигвама. Показаха го и записите от камерите.

На сутринта тя обаче отрече да е имала някаква интимност с рапъра. Пийнала просто да се стопли и няма представа какво се е случило. Даже отрече, че Дий е бил с нея в палатката. На смеховете на съквартирантите отговори с абсолютна агресия, псувайки като уличен бабаит. Нарече съквартирантите си луди и ненормални и ги почна наред: Захажаева – дърта торба кокали, Линдарева грозна позьорка, а Луна – конска физиономия.

А нейното лице в  този момент,  приличаше на 50- годишна дама от занаята, събудила се след трудова нощ без грим.

Явно изпълнителката на „Буба лази“ е пристрастена здраво към алкохола, хапчетата и към сек*а. И това стресна останалите фолкаджийки вън, които се изплашиха да не попаднат под един знаменател с нея. Те побързаха да се дистанцират, но късно.

Все пак през Къщата са минали Кали, Луна, Емануела, Преслава и нито една от тях не направи подобни алкохолни панаири,  нито пък се хвърли в обятията на първия срещнат.

А разликата между уличните котки и Дебора е, че първите се разгонват дав пъти годишно и без алкохол, а тя явно е в във вечно разгонено и  жадно състояние. А като се напие, става повече от жалка и отблъскваща, коментират зрителите.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *