Заловиха банда канибали яли деца

канибали ядат деца

Банда канибали отвличала малки деца, за да ги продава в робство. Жертвите които не могли да бъдат изтъргувани поради една или друга причина, били убивани и изяждани. По този начин само за няколко дни изчезнали около 100 деца, като по първоначални данни от тях са изядени над 20.

Тази история се случила в затънтена част на Индия през 2011 година, предават световните агенции. Разкриването на ордата станало случайно от жители на малкото село Бхудрабал. В един ужасно горещ ден, неколцина от жителите забелязали, как непознат човек се опитва да избяга с местно момче на 12 години, което преди това отвлякъл. Хлапето се дърпало и пиящло, с което привлякло вниманието на съселяните си.

Те спрели екзекутора и поискали обяснение от него. Той не казал нищо, но момчето разказало, че непознатият го задържал насила и иска да го похити. Тогава местните се разярили и пребили агресора, като след това извикали полиция.

Човекоядец

Когато униформите дошли на място, те разпознали престъпника, който се наричал Амрайет и участвал в цяла група за търговия с деца.  Според официалната полицейска сводка в щата Меерут, само за няколко дни изчезнали почти 100 деца.

Оказва се, че канибали има и в съвременна Европа. Драматична развръзка получи случаят с човекоядеца от Словакия Матей Чурко, който беше застрелян от полицай в родината си миналата година. До разкриването на ненормалника се стигнало по сигнал на швейцарският гражданин Маркус Дюбах, който алармирал властите, че ще бъде изяден.

Това станало след като канибалът пуснал обява в интернет, че си търси човек, когото да изяде. Първоначално швейцарецът се съгласил, защото планирал самоубийство. Той разсъдил, че е по-добре все пак да бъде полезен с нещо, отколкото да загине напълно безславно. Когато обаче се изправил пред свирепия людоед, смелостта му свършила и отърчал в полицията, за да се спаси.

Ден по-късно Матей Чурко бил застрелян, а след смъртта му полицаите намерили неговия личен дневник, в който описвал как изял повече от 30 италиански жени. В записките си канибалът от Словакия обяснява, че италианките на средна възраст били най-вуксното нещо на света.

Други случаи на канибализъм:

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Заловиха банда канибали яли деца"

  1. Dia   25.02.2012 at 23:30

    Защо ли са все мъже?!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *