Емил Димитров – Ревизоро: Министър на Бойко е направил в кабинета си колибка за псето на любовницата си!

Ревизоро

Има министър в кабинета на Бойко, наречен „Трите Милки“ (милка означавало милион на жаргон), който е организирал зоокът за домашния любимец на любовницата  в офиса си. Това скандално разкритие направи, небезизвестният  Емил Димитров-Ревизоро.

Животното било помиярче и го вкарвали в министерството през топлата връзка. За кой министър и за кое министерство става дума, Ревизоро не разкри.  Интернет потребителите веднага го разпознаха и потвърдиха приказките на устатия бивш митнически бос. Димитров се възмути още, че сме имали министър 10 %, ама трите милки му идвал в повече. Според него, въпросният министър се гласял да разсипе митническата

Емил Димитров

институция. Това щяло да стане с преместването на Агенция „Митници” в Русе. Той коментира преместването на агенцията като специалист. До сега пет директори са се борили да съберат всички митнически служители под един покрив, а сега дори ги разпращаме по страната. Ревизоро заподозря в злоумишлено намерение уволнението на митничарите среднисти. Нима е необходимо да си висшист, за да си водач на куче, критикува той, или  рентгеновите служители трябва да са висшисти- риторично си задава въпросите, които вълнуват хората. Според него, това е натиск покрай стачките. Още по-куриозно се получава, че едни и същи хора, които миналата година взеха на работа митничарите, днес трябва да ги уволнят. За Емил Димитров уволненията в агенцията са като мина  – отиват и се разрушава цяла работеща агенция.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/4CgQEhZfv6w

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *